Rafturi metalice

Cum puteti utiliza eficient rafturile metalice pentru depozitare

Pentru agentii comerciali sau retaileri, depozitarea marfurilor aflate in stoc reprezinta, de multe ori, o adevarata provocare. De cele mai multe ori, aceasta categorie de comercianti detin un volum foarte mare de produse sau marfuri, ce trebuiesc stocate si pastrate in cel mai eficient mod. Spatiile de depozitare insa, ajung sa fie neincapatoare pe masura ce afacerea se mareste, iar cea mai buna solutie o reprezinta dezvoltarea pe verticala a acestora. Insa pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie de dispozitive solide, care sa poata sustine greutati foarte mari si care sa nu reprezinte o amenintare pentru oameni sau marfuri in sine. Cea mai buna solutie pentru dezvoltarea pe verticala a spatiilor de stocare sau depozitare o reprezinta un raft metalic.

Cu ajutorul rafturilor metalice, care se pot aranja in aproape orice pozitie si formatie, orice spatiu devine imediat mult mai mare si permite depozitarea unui volum mai mare de produse. Se poate opta pentru suprapunerea mai multor rafturi metalice, iar acestea se pot adapta foarte usor la orice tip de spatiu de care dispuneti, indiferent daca, de exemplu, peretii nu sunt drepti sau exista nise sau alt tip de intreruperi de continuitate a zidurilor. Puteti chiar sa creati si culoare de trecere printre mai multe astfel de rafturi, asigurandu-va astfel accesul rapid la orice item depozitat.

Fiind confectionate din metal, acest tip de rafturi sunt foarte solide si robuste, nu se deformeaza si nu se rup, daca sunt respectate indicatiile de gabarit ale producatorilor. Pentru a eficientiza si mai mult modul in care va stocati produsele, se recomanda ca la baza rafturilor sa stocati reperele mai voluminoase si mai grele, iar pe rafturile superioare produsele cu o greutate mai mica. Pentru a fi in deplina siguranta, atat dumneavoastra cat si persoanele care au acces la spatiul de depozitare, se recomanda sa folositi sistemele de prindere si asigurare a rafturilor metalice.

Store Expert pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de rafturi: rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, drive-in, transpalete, etc., la cel mai bun raport calitate-pret.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *