Cum și unde găsești găzduire web de nota 10

Cum și unde găsești găzduire web de nota 10?

Construiești un nou website pentru afacerea ta? Te-ai gândit măcar puțin la găzduirea web a acestuia? Această parte poate fi de multă ori trecută cu vederea când ne gândim la construcția unui nou website. Cu toate acestea poate fi una dintre cele mai importante decizii de luat când creezi un nou website.

Claus Web – găzduire web de nota 10

Cei de la Claus Web sunt o companie de servicii web profesională ce au mulțumit foarte mulți clienți până acum și poți observa acest lucru căutând firme ce sunt găzduite la ei. Fie că au o găzduire web obișnuită, fie că au servere dedicate, cei care au apelat la Claus Web sunt și în momentul de față mai mulțumiți ca niciodată.

Au existat incidente cu alte firme care oferă servicii web în care foarte mulți oameni și-au pierdut site-urile afacerilor, fie că era vorba de un magazin online la 10.000 de Euro, fie că era vorba de un website de prezentare în valoare de 1.000 de Euro, cu toții au suferit.

De ce să riști știind că poți trece prin astfel de situații când poți pur și simplu să apelezi la o firmă precum Claus Web. Apelând la aceștia știi ca ai de unde să alegi când vine vorba de opțiunile de găzduire disponibile, prețuri rezonabile și servicii de calitate. Vei vedea că stai fără griji când ești clientul celor de la Claus Web beneficiind și de un suport excelent în cazul unor potențiale probleme.

De ce este important să alegi o firmă de hosting potrivită?

Găzduirea web ar putea să nu pară un lucru atât de important pentru multă lume. Cu toate acestea, dacă faci alegerea nepotrivită în acest domeniu, poate avea repercursiuni negativa asupra afacerii tale incluzând:

  • Impact negativ asupra optimizării SEO: dacă hosting-ul tău pică tot timpul, vei vedea că vei avea scăderi în clasarea din Google. Acest lucru înseamnă că va fi mai greu pentru oameni să îți găsească website-ul și nu vei mai avea un trafic atât de intens. Mai mult decât atât bugetul alocat până acum campaniei tale de SEO poate fi în zadar. Să ai un timp de răspuns lent poate dăuna de asemenea în SEO.
  • Venituri: vei vrea să te asiguri că website-ul tău are un ROI pozitiv. Cu toate acestea, dacă ai ales o companie de găzduire web în care nu poți să te încrezi și există timp lung în care site-ul tău este picat, vei pierde potențiali clienți și implicit profit.
  • Securitate: asigură-te că alegi o firmă de găzduire web care are backup la datele tale mai tot timpul pe un server la distanță. Dacă website-ul tău este vreodată spart, vei ști că este foarte ușor să-l restaurezi. Dacă totuși firma cu care colaborezi nu face backup-uri, s-ar putea să te chinui mult după un atac și să existe șanse să nu-ți recuperezi site-ul niciodată.

Înainte de a alege firma de găzduire web, asigură-te că știi exact ce primești și că lucrurile pe care le primești se potrivesc nevoilor tale nu doar pe moment, ci și pe viitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *