Femeie la moda cu ceas

Ceasuri de mana pe care o femeie cu stil le are in colectie

O femeie cu stil nu-i intreaba pe cei din jur cat este ceasul fiindca are mereu la mana unul, in functie de anotimp, asortat perfect la tinuta sa. O persoana cu clasa nu se uita pe telefon sau tableta sa afle data si ora, ci are aceste date indispensabile activitatilor sociale, la mana.

Ceasuri demana se gasesc din belsug in cel mai mare magazine de profil din tara, Ceasmania, iar livrarea se face gratuit acasa, cumparatorul avand dreptul de a deschide coletul la primire.

Ceasuri mii de modele de ceasuri de mana pot face parte din colectia unei femei elegante. In functie de anotimp si de tinuta, ea le poate schimba pentru a fi chic in orice moment in care apare pe strada.

Din fericire, oferta ceasuri dama este intotdeauna mai bogata decat cea pentru barbati si copii. Iata piesele pe care o femeie cu stil trebuie sa le aiba in colectie:

  • Ceasuri de mana clasice, cu curea din piele neagra sau maro, cu bratara metalica aurie sau argintie, cu cadran alb si albastru.

Exista moment cand tinutele clasice se impun si atunci nu se poate asorta un ceas de mana modern, la o tinuta clasica.

  • Ceasuri cu bratari sau curele si cadran in culori pastelate pentru primavera-vara si ceasuri de mana cu printuri florale, buline sau dungi.

Sunt de mare efect ceasurile indraznete asortate la imbracamintea luminoasa si colorata de vara. O curea din piele lila la un cadran cu o nuanta mai deschis sau alb reprezinta o inalta clasa stilistica. La fel un ceas menta, piersica sau vanilie demonstreaza bun gust si rafinament.

  • Ceasuri in tonuri autumnale, clasice sau moderne. Rosul, portocaliul, aramiul, galbenul dau bine toamna. Este minunat ca si ceasul de la mana sa fie ca un covor multicolor de frunze.
  • Ceasuri sidefate sau cu desene hibernale pentru perioada iernii. Sa estimam ca vor aparea si ceasuri de mana cu desene tematice de Craciun.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *