Masa din lemn masiv

Lemnul masiv, o alegere excelentă în materie de mobilier

Interesul în mobila din lemn masiv este într-o continuă ascendenţă. Vei vedea mobilă din lemn masiv peste tot de la bucătărie până la săli de aşteptare. Acest lucru nu este accidental, lemnul are beneficii care merg mult mai departe de aspect. Contemporan sau modern, acest material chiar le are pe toate.

Durabilitate extraordinară

Dacă eşti sătul de înlocuirea pieselor de mobilier frecvent, iată că există o soluţie şi pentru tine. Mese din lemn masiv, scaune şi accesoriile pot să reziste foarte mulţi ani, în unele cazuri, chiar toată viaţa. O masă din lemn masiv bine executată, spre exemplu, poate fi o piesă de mobilier pe care să poţi să o transmiţi mai departe copiilor tăi ca şi moştenire.

Piese de mobilier aduse la rangul de artă

Spre deosebire de piesele de mobilier ieftine, produse în masă care sunt realizate din materiale artificiale care imită lemnul, să deţii piese de mobilier din lemn masiv construite manual şi cu atenţie la detalii, te vei simţi ca şi cum ai deţine o piesă de artă, fiindcă exact asta este. Indiferent când o foloseşti sau te uiţi la ea, vei şti că ai investit în ce-i mai bun.

Se potriveşte cu orice

Dacă preferi ca design-ul tău interior să facă parte dintr-un stil contemporan şi colorat, culoarea naturală a lemnului s-ar putea să fie alegerea perfectă pentru anumite piese de mobilier. Dacă intri într-o cameră cu parchet închis la culoare, ai putea prefera să alegi o masă din lemn masiv care să se potrivească cu mediul înconjurător.

Aspect deosebit

Acesta nu este singurul beneficiu al mobilei din lemn masiv, însă cu siguranţă este unul pe care nu-l putem ignora. Lemnul arată bine în mod natural oferind camerei pe care ai mobilat-o cu lemn masiv un aspect unic şi stil. Nimic nu arată la fel de bine şi de deosebit decât lemnul masiv.

Posibilitatea de reparaţii

Cu mobilă de plastic, o crăpătura poate însemna că trebuie să arunci obiectul cu totul. Acesta este rareori cazul în momentul în care alegi mobila din lemn masiv. Micile crăpături pot fi deobicei uşor reparate cu produse simple de tratament al lemnului, în timp ce specialiştii pot să-ţi facă o masă ruptă să arate ca una nouă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *