siguranta si securitatea in munca

Calitatea serviciilor de sănătate și securitate a muncii crește productivitatea firmei

Întotdeauna mediul în lucrează influențează în mod pozitiv sau negativ eficiența unui angajat. Un loc de muncă optim, ferit de accidente de muncă se va reflecta într-o oarecare măsură, în mod conștient sau inconștient, în productivitatea unui angajat. Dacă personalul desemnat nu este apt să gestioneze situațiile, sănătatea și securitatea în muncă devin un domeniu în care se aplică multe amenzi. O colaborare cu un specialist în domeniu, precum Euramis Consulting, vă poate scăpa de o serie de probleme neplăcute și vă poate motiva pozitiv toți angajații.

Euramis Consulting este o firmă care prestează servicii de protecția muncii, sănătatea și securitatea muncii (SSM) și situații de urgență (SU), cu 20 de ani experiență. Legat de protecția muncii București, pe website-ul acestora veți găsi mai multe detalii. Toți angajatorii știu că este foarte neplăcut atunci când un angajat suferă un accident de muncă, atât pentru starea fizică a acestuia din urmă cât și în ceea ce privește controalele și amenzile pe care angajatorul va fi pasibil să le primească.

Cu o experiență deosebită în cadrul sănătății și securității în muncă, Euramis Consulting a devenit un partener de nădejde pentru multe companii, atât multinaționale cât și firme mici. Lucru evident și în recenzile acordate de acestea. Alegând servicile lor de calitate, atât precum colaboratori, cât și în calitate de formatori veți beneficia de o rată a accidentelor de muncă mult mai scăzută, mai ales dacă domeniul firmei dumneavoastră implică anumiți factori de risc, veți avea soluții practice pentru probleme de securitate a muncii și situații de urgență, veți beneficia de instruiri captivante, vor asigura o comunicare profesionistă cu autoritățile, etc. În consecință, performanța managementului în acest domeniu va fi sporită.

Euramis își propune să reducă pe cât posibil suferința umană cauzată de accidentele de muncă, boli profesioniste, incendii și alte evenimente nedorite, prin evitarea riscurilor, evaluarea riscurilor ce nu pot fi evitate, combaterea riscurilor de la sursă, adaptarea muncii la om și adaptarea la progesul tehnic. Acestă misiune este valabilă și în domeniul telemuncii, adică munca de acasa sau din orice alt loc în afara celui oferit de angajator. Fie că lucrează de acasă sau de pe plaja mării, angajatul trebuie să beneficieze de drepturile și obligațiile lucrătorului prevăzute de legea securității și sănătății în muncă. În afară de respectarea normelor sănătății și securității în muncă, angajatorul va avea obligația să asigure toate condițiile propice pentru ca tele-salariatul să-și poată desfășura activitatea din alt loc decât sediul firmei. Aceste condiții se referă la conexiune la internet, calculator, smartphone etc. În caz contrar, angajorul este pasibil de amenzi de mii de lei. De asemenea, încă din anul 2008 Euramis oferă o platformă de e-learning celor care vor să opteze pentru telemuncă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *