apa curata in pahar

Soluții accesibile pentru apă curată și proaspătă

Aqua Time este companie ce are sediul în București și își dorește să devină lideri pe piața filtrelor și elementelor filtrante în domeniul apei potabile, având avantajul de a fi importator direct al produselor comercializate. Altfel spus, Aqua Time se ocupă cu comercializarea produselor ce ne ajută să beneficiem de o apă pură atât fizic cât și organic.

Produsele despre care vorbim sunt categorizate pe site-ul Aquatime.ro astfel: Purificator Osmoză Inversă, Purificator Ultrafiltrare, Dozatoare/Purificatoare, Lămpi UV, Apă alcalină, Dedurizatoare, Filtru casă Big Blue, Filtre pentru întreaga casă. Fiecare categorie include alte subcategorii din care puteți alege tipul preferat de produs.

Pentru locuințe și pentru spațiile comerciale mici, dozatoare de apă sunt foarte utile. Astfel aveți la îndemână sursa necesară de apă pură pentru a vă încadra în cei doi litri de apă ce ar trebui consumată zilnic. Purificatoare apă se potrivesc spațiilor comerciale foarte mari, dar și locuințelor personale. Sunt ideale deoarece așa veți beneficia de apă foarte pură. Purificarea apei la domiciliu este o opțiune bună pentru toți cei care doresc să sporească calitatea apei de la robinet. În plus, permite reducerea consumului de apă îmbuteliată și evitarea înmulțirii deșeurilor. Fiecare metodă de purificare este adecvată într-un singur context. În acest sens, filtre apă sunt opțiunea cea mai accesibilă pentru a scăpa de problemele de gust și miros foarte neplăcute, datorate clorului, atunci când apa nu este deosebit de dură și are un conținut scăzut de săruri minerale dizolvate. În schimb însă, dacă locuiți într-o zonă cu apă dură vă veți putea achiziționa de pe aquatime.ro un dedurizator al cărui rol este de a asigura că apa care curge de la robinet este în parametrii admiși din punct de vedere al durității.

De la fitre apă pentru casă la purificatoare cu osmoză inversă, cu toate sunt metode ce ne ajută să îmbunătățim calitatea apei pe care o consumăm. Pentru că apa este element majoritar în corpul nostru și un bun echilibru hidric ne oferă o stare bună de sănătate, ar trebui să acordăm mai multă atenție acesteia. Iar soluțiile propuse de Aqua Time ne sunt de un folos real mai ales că, astăzi, studiile au demonstrat că nici apa îmbuteliată, în mare parte nu este de o calitate foarte bună.

La Aqua Time vom întâlni oameni cu experiență, grupați într-o echipă dinamică ce răspunde prompt solicitării clienților. Astfel, datorită Aqua Time, putem consuma oricând apă curată, proaspătă, sănătoasă și economisi și bani, ceea ce extraordinat atât pentru sănătatea noastră, cât și pentru bugetul nostru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *