curat in birou

Servicii de curățenie profesionale de la Conexclean

Pentru că sunt mereu pe fugă, din lipsă de timp, tot mai mulți oameni apelează la firme de curățenie pentru că acestea să se ocupe de curățenia și dezinfectarea casei lor. Acestea, printr-un personal instruit corespunzător, se vor asigura că vor furniza servicii de calitate care să vă satisfacă nevoia de a avea mai mult timp liber dar și de a avea o locuință curată.

Conex Clean este o astfel de firmă de curățenie ce oferă servicii de curățenie de calitate. Cu o experiență în domeniu de peste 5 ani au câștigat deja încrederea și respectul partenerilor din București și din județul Ilfov prin promptitudinea și corectitudinea relațiilor de afaceri. Acest lucru este reflectat și de mulțimea acțiunilor întreprinse de aceștia până acum.

Fie că dorești curățenia casei sau a companiei pe care o deții, Conex Clean este o alegere perfectă. Personalul instruit corespunzător va utiliza produse de curățenie potrivite fiecărui tip de suprafață, produse utilizate cu grijă și în cantitate adecvată pentru a diminua impactul acestora asupra mediului. Astfel, fie că vorbim de electrocasnice sau de suprafețe delicate, durabilitatea acestora va crește.  Casa dumneavoastră va străluci de curățenie iar compania al cărei mediu de lucru este unul curat și dezinfectat va beneficia de angajați mai productivi datorită lipsa agenților alergeni precum praful de pe birou. În plus, costurile destul de reduse ale unui astfel de serviciu sunt o reală economie ținând cont că ați fi plătit și salariul personalului de curățenie, și produsele ce se dovedesc de cele mai multe ori ineficiente pentru problema dorită, și ustensile pentru curățenie. Spațiul de lucru va fi curat începând de la pardoseli și până la sistemele de ventilație iar grupurile sanitare vor fi complet dezinfectate. Alături de aceste servicii de curățenie birouri, Conex Clean mai pune la dispoziție o gamă largă de servicii de curățenie ca de exemplu curățenie terenuri virane, unde, alături de personalul instruit adecvat, vor folosi unelte manuale specializate, unelte mecanice specializate și, când este cazul, cu ajutorul partenerilor vor utiliza utilaje mari. Dacă curățenia după constructor este o povară, atunci trebuie să știți că și acest tip de serviciu se află în portofoliul Conex Clean.

Printre alte servicii pe care firma de curățenie le oferă clienților regăsim: curățenie hale industriale, subsoluri insalubre, curățenie asociații de proprietari și ansambluri rezidențiale și servicii DDD. Vizitați site-ul acestora, Conexclean.ro și cereți oferta serviciilor ce vă interesează.

Fie că optați pentru curățenie generală acasă, curățenie birouri, terenuri virane sau servicii DDD, Conex Clean este o alegere perfectă. O echipă de profesioniști ce își vor da tot interesul pentru a vă satisface cerințele, ce alături de profesionalism și eficacitate își vor face treaba și cu multă plăcere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *