Ceasuri-Breuer-Dufa

Breuer Automatik 38mm 3ATM

Noua colectie a brandului DuFa face parte din colectia de ceasuri barbatesti ce apartine stilului Clasic, marca de origine germana produce ceasuri calitative ce ies in evidenta prin intermediul fiorului contemporan ce este  adus de designul ceasurilor.

Forma carcasei ceasului  Breuer Automatik 38mm 3ATM  este rotunda, cadranul este de culoare gri, display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, acesta este un material ce rezista la lovituri usoare si are rezistenta la zgarieturi, ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare albastra, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 38 mm, cu o grosime de 9 mm, limbile de ceasornic sunt albastre, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas, vei primi o garantie ce are o perioada de doi ani.

Mecanismul ceasului este quartz, carcasa ceasului este din otel inoxidabil, cantareste 40 grame, acest mecanism quartz este de origine japoneza, timpul este masurat sub aspect mecanic, acesta este un ceas are rezistenta la apa, are 3 ATM. Trebuie cunoscut faptul ca modelele ieftine de ceasuri si cele cu afisaj digital utilizeaza mecanisme quartz, acest tip de mecanism a fost introdus pe piata in anii 70’ de firma Seiko. Principiul de functionare este destul de simplu: o baterie este folosita pentru alimentarea unui cristal de quartz, cristalul emite vribatii care ulterior misca limbile de ceasornic.

Aceasta gama larga de ceasuri barbati are ca public tinta oamenii care isi doresc un ceas ce are stilul clasic, cu toate ca ceasul nu iese in evidenta cu alte atribute uluitoare, ceasurile ce adopta stilul clasic isi vor gasi mereu un loc in dulapul publicurilor tinta.

Bratara ceasului este din piele, cureaua ceasului este gri, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simple, bratara are in lungime 230 de mm iar latimea este de 18 mm, ceasul are afisaj data, indica data, doua fusuri orare, ore, minute si secunde.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau de ceasuri barbatesti al brandului Dufa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *