reparatii masina

Cum recunosti un service auto de incredere?

O data cu inmultirea numarului de masini din tara noastra s-a inmultit si numarul de service-uri auto. Chiar daca numarul mare de service-uri auto ar trebui sa fie un avantaj pentru posesorii de autovehicule, nu de fiecare data se intampla acest lucru. De ce? Pentru ca nu este suficient ca service-ul auto sa fie dotat cu elevatoare auto. Intr-adevar, utilizarea unui elevator 2 coloane, elevator foarfeca sau elevator foarfeca vulcanizare este un lucru foarte benefic insa pentru ca service-ul auto sa iti inspire incredere trebuie sa indeplineasca mult mai multe criterii, cateva dintre cele mai importante fiind prezentate in continuarea acestui articol.

In primul rand, service-ul auto in care urmeaza sa mergi cu masina pentru diferite reparatii trebuie sa functioneze legal. Acest lucru inseamna ca respectivul service auto este recunoscut de catre Registrul Auto Roman. Cu alte cuvinte, service-ul respectiv ofera servicii de calitate. Daca service-ul auto este sau nu recunoscut de catre RAR poti afla atat de pe internet cat si de pe peretii service-ului auto deoarece acest lucru trebuie stipulat undeva.

Respectarea programarii sau nu este un alt indiciu care iti spune daca service-ul auto in care doresti sa duci masina este sau nu de incredere. Acum, daca programarea este intarziata cu 4-5 minute, acest lucru nu inseamna ca service-ul auto nu este de incredere.

Gradul de curatenie al service-ului auto este un detaliu extrem de important pe care trebuie sa il ai in vedere deoarece si in functie de acest detaliu poti sti daca service-ul auto este sau nu de incredere. In cazul in care acesta arata neingrijit atat pe exterior cat si in interiorul acestuia, nu iti repara masina intr-un astfel de loc deoarece risti sa arunci cu banii pe fereastra.

Echipamentele utilizate sunt un alt indiciu despre cat de incredere sau nu este service-ul auto in care doresti sa iti duci masina la reparat. Tehnologia a avansat extrem de mult astfel incat in momentul de fata avem la dispozitie echipamente de ultima generatie. In cazul in care acestea nu se gasesc si in service-ul ales de tine, incearca in alta parte.

In concluzie, acestea sunt cateva dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont pentru a stabili daca service-ul auto in care vrei sa iti repari masina este de incredere sau nu. Tu ce alte criterii ai in vedere atunci cand alegi locul in care iti repari masina?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *