baie ravak

RAVAK

Brandul RAVAK a luat naștere în Cehia și și-a făcut intrarea pe piață în 1991 ca producător de cădițe și cabine de duș, dezvoltându-se din ce în ce mai mult în decursul acestor ani. Acesta dispune în acest moment de o gamă variată de produse pentru camera de baie, oferind clienților un raport preț-calitate destul de avantajos.

Ceea ce oferă acest brand are o bază solidă, axată pe nevoile publicului: confortabilitate, pliabilitate, practicitate și fiabilitate. În acest sens, RAVAK pune la dispoziția clienților săi produse de înaltă calitate și cu un design unic, precum: căzi de baie, lavoare, mobilier de baie, cabine și cădițe de duș, chiar și accesorii pentru baie.

Mai jos vă vom prezenta câteva din produsele pe care acest brand le oferă.

  • Cabine de duș

Cabinele de duș reprezintă produsul de bază al brandului RAVAK. Nu a reușit numai să creeze o multitudine de modele, ci și să le încadreze pe fiecare în sfera de nevoi a fiecărui consumator prin diferențierea funcțiilor și a designunul. Un produs ce atrage atenția atât din punctul de vedere al specificațiilor cât și al prețului este Cabina de dus semirotunda, SUPERNOVA SKCP4. Aceasta are în componență două elemente laterale fixe și două uși culisante, poate avea profil alb sau satinat, iar geamul poate fi din plastic(tip Pearl) sau sticlă(transparentă/tip Grape). Dispune de un sistem AntiBlock, culisarea fiind silențioasă și ușoară.

  • Cădițe de duș

În ceea ce privește acest tip de produs, și aici s-au dezvoltat foarte multe ramuri și sub-ramuri. O variant foarte la îndemână și convenabilă este Cădița de duș cu scăunel, SABINA, din acril, care se potrivește cabinei de duș prezentate mai sus. Este foarte rezistentă și are o rigiditate sporită datorită laminării cu fibră de sticlă. Nivelul de confort al utilizării băii va fi unul sporit datorită scăunelului încorporat cădiței. Vă puteți bucura de un duș cu totul deosebit.

  • Căzi de baie

Căzile de baie de la RAVAK sunt pe diverse forme și mărimi, cât și pentru toate tipurile de buzunar. Atenția sporită asupra nevoilor clienților este ceea ce face acest brand să fie unul de succes. Un produs accesibil din toate punctele de vedere este Cada asimetrică, Asymetric. Este disponibilă pe mai multe mărimi, iar designul ei este unul confortabil si plăcut. Este confecționată din acril sanitar, are un loc pentru șezut, proprietăți antiderapante, este construită durabil, se curăță ușor și are prorietăți de izolare termică.

  • Lavoare

RAVAK nu încetează să surprindă ochii publicului nici în materie de lavoare de baie. Pentru ca totul să fie bine pus la punct și imaginea băii să fie complete, Lavoarul asimetric, Avocado este alegerea perfectă. Datorită compozitului din marmură și a finisajului cu rășină artificială, acesta are o rezistență durabilă la uzură. Totodată, este disponibil în variante de stânga și de dreapta, iar designul său special va atrage privirile musafirilor dumneavoastră.

Brandul RAVAK a pătruns încetul cu încetul prin toate colțurile lumii. JollyCluj.ro este un distribuitor autorizat al brandului și vă pune la dispoziție produsele acestuia în limita stocului disponibil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *