Tips & Tricks: 3 lucruri care nu îi pot lipsi unui skater adevărat

Pasiunile cresc și se desăvârșesc odată cu vârsta, iar tu ești pe cale să devii unul dintre cei mai apreciați skateri! Cu siguranță, vrei să arăți tuturor acest lucru prin felul în care te porți și te îmbraci, devenind un model pentru cei mai tineri, care te vor urma.

Dacă sportivii aleg să poarte treninguri lejere în cea mai mare parte a timpului, pictorii sau tatuatorii pot fi văzuți cu pete de tuș și vopsea pe mâini, muzicienii cu căștile în urechi, ce îi poate deosebi pe skateri de toți ceilalți? Să fie, oare, urmele căzăturilor și  loviturilor constante, telefonul spart, al cărui ecran trebui înlocuit cu un simplu click aici, intrând pe site-ul celor de la MobileFix? Care, de fapt, sunt elementele prin care tu îți poți manifesta personalitatea de skater?

Află din acest articol ce trebuie să ai mereu cu tine:

  • În România, skatingul nu este privit ca fiind un sport, deși implică antrenament constant și un efort fizic considerabil. Din contră, tinerii care practică skating sunt văzuți, uneori, ca fiind rebelii unei comunități. Nu din rebeliune, ci din dorința de a te distinge de ceilalți, probabil te orientezi mereu către elemente de îmbrăcăminte aparte. Pentru a ieși cu totul din anonimat, poți purta o bandană cu mesaje, pe care o găsești pe site-ul https://www.instinctive.ro/bandane, unde poți comanda online. Fie că alegi să o porți pe cap, fie la încheieturile mâinilor ori legată de blugi, bandana poate fi o extensie a personalității tale dinamice.
  • O pasiune naște o altă pasiune și cum nu poți sta niciodată liniștit, în magazinele destinate skaterilor ca tine, găsești acum câteva accesorii care să îți dezvolte dexteritatea și abilitățile fizice, dar și răbdarea și atenția la detalii. Curios despre ce este vorba? Probabil ai auzit deja de Kendama sau PILL, două dintre cele mai căutate accesorii la ora actuală. Reinventate de curând, acestea vin în variante de culori și modele cât mai diverse, care să se potrivească personalității și stării tale de spirit de zi cu zi. Acum te poți distra și poți învăța scheme noi nu doar pe placă!
  • Vrei ca pasiunea ta să fie cu atât mai evidentă celor din jur? Atunci nu poți decât să le transmiți un mesaj simplu pentru ca aceștia să știe cât de palpitant este să fii skater. Alege o șapcă sau un tricou de la firmele tale preferate imprimate cu imagini sau mesaje reprezentative. Când nu poți lua skate-ul cu tine, acestea vor vorbi înaintea ta despre ceea ce-ți place cel mai mult să faci.

Skaterii sunt oameni cu personalitate și multă energie, ce merită împărtășite și celor din jur. Dacă nu ai sticla de apă, muzica din ipod, placa și skate tool-ul mereu cu tine, te poți manifesta liber prin îmbrăcăminte și accesorii cât mai suprinzătoare.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *