Ceasuri Automatice sau Ceasuri Quartz

Fiecare tip de ceas are o serie de avantaje sau dezavantaje. Dar avantajul sau dezavantajul de cele mai multe ori este stabilit chiar de puratorul ceasului. Mie personal imi plac ceasrile quartz pentru ca sunt precise decat cele mecanice automatice. Si sunt si mult mai usor de intretinut si de obicei reviziile (desi rare) nu sunt constisitoare. Ceasurile quartz sunt si mai ieftine in prima faza, dar unul din dezavantajele lor este ca nu sunt la fel de rezistente ca cele automatice.

Ceasurile automatice sunt mult mai scumpe, si ca achizitie si ca ingrijire. Ele au nevoie de revizii constant si mult mai costisitoare, decat a celor de tip quartz. Dar un ceas mecanic automatic are o durata de viata mult mai mare decat unul de tip quartz. Plus ca au un design mult mai atragator si mai elegant decat ceasul quartz.

Imi plac ceasurile de tip quartz pentru ca sunt usor de intretinut si le prefer pe acestea pentru a le purta zi de zi. Iar ceasule automatice imi place sa le vad purtate de altii. Imi plac ceasurile barbatesti, cele cu deschizaturi, care iti permit sa vezi mecanismul din interior si asta pentru ca parca imi arata cate putin din povestea ceasului.

Daca vrei sa iti achizitionezi un ceas si vrei sa ai o varietate mare de modele de ceasuri de mana din care sa alegei poti intra pe site-ul celor de la CeasMania. La categoria ceasuri dama au peste 1500 de modele de la branduri de renume, la fel si la categoria ceasuri barbatesti. Ceasurile pe care le gasesti la ei sunt originale, iar daca suma achizitiilor tale depaseste 500 lei beneficiez de transport gratuit. Mai mult decat atat iti ofera posibilitatea de a plati in rate, iar dobanda o platesc ei. Daca vrei sa afli cat mai multe despre ofertele lor intra chiar acum pe site-ul lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *