Construcţiile din lemn de la Mobina Construct

SC Mobina Construct SRL este o societate comercială ambitioasă ce caută să ajungă în topul preferintelor dumneavoastră prin corectitudine, respect si calitatea serviciilor. Compania cu sediul în Suceava are o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcției si prelucrării lemnului. Avand în spate un portofoliu de peste 100 de case construite pe teritoriul Romaniei, vă asiguram proiectare, executie, transport si montaj la cele mai înalte standarde, pentru orice tip de construcție. Aveți la dispoziție un catalog care cuprinde cateva exemple de: case de locuit, case de vacanță, cabane, hale industriale și casuțe de gradină care au fost realizate de noi.

Ce avantaje oferă construcțiile realizate din lemn?

  • Costul construcțiilor din lemn este mai mic cu până la 20-30 % decât cel al construcțiilor tradiționale din zidărie.
  • Casele din lemn au o izolare termică și fonică foarte bună. De 7.5 ori mai izolant decât cărămida și de 16 ori mai izolant decât betonul, lemnul scade semnificativ costurile de încălzire în timpul iernii.
  • O construcție din lemn cu umiditate îmbunătățeste confortul si sanatatea persoanelor care locuiesc în ea, datorită faptului că pereții nu sunt reci și umezi. Comparativ, pereții construcțiilor din zidarie se usucă în 10-24 luni datorită agregatelor pe bază de apă. Aceasta umiditate favorizează dezvoltarea igrasiei si a mucegaiului.
  • Construcțiile din lemn sunt încadrabile cu ușurință atât în mediu urban sau rural, indiferent de amplasament, finisajele exterioare/interioare, fiind aceleași ca și în cazul caselor construite din alte materiale.
  • Durata de construcție a casei e redusă, de 30 de zile de la semnarea contractului, în care casa este gata de expediere, la care se adaugă montarea de aproximativ 2 săptămâni. (date estimative, variabile în funcție de mărimea și complexitatea construcției).
  • Durata de viață a unei case de lemn este nelimitată. Acordăm certificat de garanție pe o perioadă de 15 ani pentru manopera casei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *