Armonizarea culorilor pentru un aspect wow

Daca esti in cautarea unor ceasuri dama si nu stii la ce magazin sa mergi, ar trebui sa arunci un ochi pe site-ul celor de la Ceasmania pentru ca ofera numeoase beneficii printre care si o gama variata de produse, iar clientii care nu dispun de suma de bani necesara pot sa isi achizioneze articolul dorit si sa plateasca in rate lunare.

Eu am devenit clienta fidela a celor de la Ceasmania atunci cand m-am hotarat sa achizitionez doua ceasuri. Am ales unele care au o curea din piele si se potrivesc cu orice tinuta la orice tip de eveniment.

Atunci cand doresti sa iti cumperi anumite ceasuri trebuie sa ti cont de personalitatea ta. Spre exemplu, daca nu obisnuiesti sa faci sport si nu esti o fire activa, nu are rost sa achizitionezi un ceas sportiv. Acestea sunt confectionate din materiale rezistente la fel ca si unele ceasuri barbati, care fac fata numeroaselor socuri provocate de accidente.

Culorile sunt cele care armonizeaza tinuta, de aceea atunci cand alegem un ceas trebuie sa ne asiguram ca se va asorta cu numeroase piese vestimentare din garderoba noastra. Printre culorile preferate ale anului 2018 se afla verdele, violetul, dar si rosul.

Inainte de a purta astfel de nuante am citit ce semnificatie are fiecare dintre ele. Spre exemplu, culoarea violet este culoarea pasiunii si emotiilor, asociata deseori cu eleganta si bogatia. Persoanele care aleg sa o poarte pot fi firi melancolice.

Rosul simbolizeaza vitalitatea, forta si energia, de aceea este purtata de persoane active, care sunt mereu in miscare.

Persoanele care iubesc natura obisnuiesc sa poarte culoarea verde. Aceasta este in opozitie cu tonurile de rosu, dar cu toate acestea oamenii aleg sa le imbine pentru a crea o imagne cu adevarat  spectaculoasa.

In concluzie, trebuie sa armonizam foarte bine culorile accesoriilor cu cele ale tinutei pentru ca intregul aspect sa fie uimitor si sa atraga atentia celor din jur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *