buchet de flori trandafiri

Cum să alegi buchete de flori pentru nuntă?

Nunta se apropie cu pași repezi și pe lângă alte pregătiri, trebuie să alegi și buchete de flori pentru acest eveniment unic al vieţii tale. Oferta este foarte diversă în acest domeniu, și astfel poate că îţi este dificil să te decizi ce buchete de flori să alegi pentru nunta mult visată. Iată mai jos câteva ponturi care îţi pot fi de ajutor a alege cele mai bune buchete de flori pentru acest eveniment.

1 – Alege buchete de flori de sezon

În funcţie de anotimpul când are loc nunta, poţi opta pentru „a te asorta” cu anotimpul și să alegi acele flori care sunt de sezon, iar astfel vei avea un decor asemănător cu natura. În plus, poţi face astfel și o economie importantă cu florile pentru nuntă.

2 – Buchete de flori potrivite pentru toţi cei prezenţi

La nuntă există mai multe personaje pentru care trebuie alese diverse buchete de flori: personajul principal este mireasa, evident. Apoi urmează domnișoarele de onoare. Mai apoi vin buchetele de flori pentru masa mirilor, iar ulterior trebuie alese și acele buchete pentru mesele invitaţilor. Astfel, când alegi buchete de flori pentru nuntă, trebuie să te gândești la toate aceste „personaje”.

3 – Buchete de flori potrivite cu tematica nunţii

Fiecare nuntă adoptă o anumită temă, iar atunci când alegi florile pentru nuntă, trebuie să încerci să ţii cont de tematica nunţii. Alegerea de buchete de flori pentru nuntă ţinând cont de tematică trebuie să reflecte foarte bine personalitatea mirilor și să creeze o atmosferă primitoare pentru toată lumea.

4 – Bugetul alocat pentru buchete de flori

Costurile cu organizarea unei nunţi pot fi foarte mari și de aceea, bugetul pentru buchetele de flori de la nuntă este foarte important. Stabilește de la început un buget maxim pentru a cumpăra buchete de flori pentru nunta ta, dar ţine cont de faptul că buchetul miresei și acele buchete de flori ale domnișoarelor de onoare trebuie să fie cu adevărat speciale.

5 – Semnificaţia buchetelor de flori

Există diverse semnificaţii pentru fiecare floare și de aceea este important să cunoști puţin semnificaţia pe care o transmite alegerea ta în raport de buchete de flori pentru nuntă. Spre exemplu, crinii semnifică devotament pe viaţă, iar laleaua roșie înseamnă declaraţie de dragoste. Nunta este un început de drum împreună și astfel alegerea de buchete de flori poate transmite mai mult decât doar culoare.

Reţine că aceste buchete de flori pentru nuntă sunt doar pentru a „decora” locul evenimentului, iar cei care trebuie să strălucească de fericire sunt mirii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *