rola cerceaf medical

Consumabile de calitate – un medium ai sigur

Poate pana acum nu v-ati gandit daca avem nevoie de consumabile medicale de calitate. Poate ca vi se par niste chestii foarte banale, care nu va influenteaza viata cu absolul nimic. Dar inainte asta trebuie sa stiti ca in categoria consumabilelor medica intra atat seringele si acele sterile, manusi medicale sterile, frezele stomatologice, role medicale, role cearceaf hartie, bisturie si cutite medicale si multe alte produse ce sunt folosite in spitale, clinici si multe alte institutii care trebuie sa le ofere pacientilor un mediu steril, unele dintre ele sunt de unica folosinta si trebuie aruncate dupa o singura folosire, dar unele dintre ele pot fi folosite de mai multe ori dar trebuie sterilizate dupa fiecare folosire.

Din acest motiv consumabilele medicale pe care un spital, o maternitate sau chiar o clinica de infrumusetare le foloseste trebuie sa fie de calitate si obligatoriu sterile. In trecut, intr-adevar au trecut foarte multi ani de atunci, medicii nici nu se gandeau ca este obligatoriu sa le ofere pacientilor sai un mediu cat mai curat si cat mai steril, ba mai mult decat atat intrau in operatie fara a se spala pe mainii. Din aceste motive, mai bine de jumatate din pacientii operati nu supravietuiau operatiilor. Este un lucru trist, mai ales cand te gandesi ca unii dintre ei isi pierdeau viata chiar daca operatiile erau simple. Dar bine ca in ziua e astazi este obligatoriu ca toate spitalele si clinicile sa le ofere pacientilor un mediu cat mai sigur, chiar si cand vine vorba de un singur consult. Este drept, ca sistemul nostru medical are foarte multe goluri si nu de putine ori multe dintre aceste reguli sunt incalcate. Dar noi, pacientii, putem trage un semnal de alarma atunci cand viata noastra ne este pusa in pericol.

De ce avem nevoie de consumabile medicale?

Consumabilele medicale sunt foarte importante si ele nu ar trebui sa lipseasca sub nici o forma. In primul rand, in cazul in care aceastea nu exista viata pacientilor sau a clientilor va fi pusa in pericol ( unele consumabile, precum rolele cearceaf de unica folosinta, manusile de unica folosinta si multe alte lucruri trebuie sa fie prezente si in clinicile de infrumusetare sau centrele de educare). Si in al doilea rand ca fara aceste consumabile cadrele medicale nu isi vor putea desfasura activitatea, nici macar atunci cand vine vorba de un simplu consult.

De unde achizitionam consumabile medicale de calitate?

Sunt foarte multi distribuitori de consumabile medicale, atat in Romania, cat si in strainatate. Dar din pacate nu toate consumbilele medicale pe care le gasim pe piata sunt de calitate. De aceea este foarte important sa cautam si sa gasim produse de calitate, care sa le ofere protectie atat cadrelor medicale, cat si pacientilor. Unul din cele mai bune companii care va poate oferi cele mai bune produse in materie de consumabile mediale, dar nu numai este chiar Esteto. Acestia au o gama variata de produse de foarte buna calitate si la preturi foarte accesibile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *