O piscina pentru angajati

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre sporirea confortului la locul de muncă. Cresterea gradului de confort are ca efect imediat cresterea randamentului angajatilor. Asa ne-am gandit si noi, cei din conducere, cand am decis sa comandam piscine din magazinul online Dwyn.ro si sa le plasam intr-un spatiu acoperit sa poata fi utilizate si cand ploua sau este mai racoare. Apa se incalzeste cu panouri solare, iar salariatii nostri au cabine in care sa isi ia costumele de baie si o ora pauza sa si-o petreaca inotand si racorindu-se aici.

Ni se pare mult mai utila piscina decat o sala de jocuri pe computere fiindca dorim sa ii provocam pe colaboratorii nostri sa se miste si sa renunte cel putin pentru o ora la ecrane.

Pentru ei am ales piscina cu cadru metalic, pompa si filtru, 305 x 76 cm fiindca pauza de piscina este gandita astfel incat angajatii sa vina aici pe rand astfel ca birourile sa nu ramana complet goale, iar apa trebuie sa fie curata ca sanatatea lor sa fie asigurata.

De cand le-am instalat, conflictele din firma noastra au incetat, iar oamenii sunt foarte fericiti. Sarcinile de serviciu sunt indeplinite 100%, locul de munca fiind perceput ca o statiune in care, dupa ce fiecare angajat isi face munca la superlativ, are dreptul la momente de relaxare in apa curata si racoritoare. Piscinele au fost plasate intr-un cadru feeric, cu parcele de nisip intr-o parte si ronduri de flori in cealalta, astfel ca se poate face si plaja.

Sa aveti grija de angajatii dumneavoastra, daca vreti ca totul sa fie perfect la firma sau compania pe care o conduceti!

Puneti-le la dispozitie o bucatarie unde sa isi poata prepara feluri usoare de mancare, sucuri si salata de fructe, ceai, cafea, suc si apa buna din belsug, dar si piscine in care sa se racoreasca, fiindca vara aerul de la birou devine irespirabil.

Oferiti-le prilijul de a decide cand doresc sa foloseasca piscinele cumparate pentru ei. Unii poate vor sa se racoreasca la sfarsitul programului pentru a putea sa suporte canicula pe drumul intoarcerii acasa, altii cand sosesc la munca.

Dovediti empatie si tact, iar roadele vor fi pe masura.

Un studiu recent a demonstrat ca si in fabricutele mici dotate cu piscine pentru salariati, productivitatea si incasarile au crescut cu pana la 65 %.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *