Pierderea persoanei importante si durerea intensa de dupa

Cat dor imi este de casa, parca nici nu-mi vine sa cred ca desi a trecut foarte putin timp de cand am plecat inca ma gandesc la acasa si ce se intampla acolo. Am senzatia ca nu doar pierderea bunicii m-a afectat, ci si faptul ca oarecum am fost obligata sa ma ocup de contractarea acelor servicii funerare pe care si le-a dorit. Si cum nu am putut sa o refuz nu mi-am dat seama ca acest lucru o sa-mi dea batai de cap si pe viitor.

Ma gandeam ca totul va trece in momentul in care se va sfarsi slujba de inmormantare, in momentul in care se vor termina si cu parastasele, dar nu. Desi a trecut o buna bucata de vreme inca imi amintesc foarte bine totul cum s-a intamplat. Si cel mai tare urasc faptul ca nu am petrecut suficient timp alaturi de ea, parca nici acum nu imi vine sa cred ca nu mai e.

Desi in mare parte sunt constienta ca nu puteam face nimic mai mult din ceeace am facut deja, inca mai sunt regrete, iar durea este inca stapana pe mintea mea. Poate ca ar fi fost minunat daca intr-un final as fi reusit sa sterg cu buretele toata aceasta durere, dar imi dau seama ca lucrurile au fot mai complicate decat am crezut eu. Si in loc sa ma despart asa cum se cuvine de ea am pastrat toate amintirile.

Le-am pastrat pe toate, atat pe cele triste, cat si pe cele in care fericirea era prioritara, insa tot nu imi amintesc de ce a plecat atat de repede dintre noi. Nu m-am putut impaca, nici macar acum in acest momet nu stiu care a fost adevaratul motiv, motivul real al pierderi ei. Pur si simplu m-am trezit intr-o seara ca am fost obligata sa caut o firma de pompe funebre care sa se ocupe de inmormantarea bunicii. Si chiar daca acei oameni nu au fost de vina cu nimic, nici macar nu am reusit sa-mi controlez furia.

Caci ceeace imi doream cu adevarat era sa stau langa bunica mea si sa plang. Sa plang atat cat puteam, atat cat stiam ca era nevoie sa fac asta, sa ma descarc si apoi sa o iau de la capat cu toate. Dar din pacate nu am putut sa fac asta si de voie de nevoie am ajuns sa caut de una singura acele servicii de care stiam ca avem nevoie pentru inmormantare, dar si pentru acele parastase importante. Si cum nu stiam prea multe despre asta m-am lasat prada intuitiei ce niciodata nu m-a dezamagit.

Comanda Coliva Bucuresti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *