fotograf de nunta

Top 6 greșeli pe care le fac mirii când își aleg fotograful

Nunta este un moment unic din viața de familie iar fotografiile sunt amintiri ce vor rămâne în sufletul mirilor pentru tot restul vieții. De aceea este important ca fotografiile să fie realizate în mod profesional, de o persoană calificată. Mai jos vă vom prezenta cele mai frecvente greșeli făcute de miri în alegerea fotografului pentru nuntă. Sperăm ca articolul să vă fie de folos și să nu repetați greșelile, putând astfel să vă bucurați din plin de momentele frumoase petrecute împreună cu persoana iubită și cu cei dragi!

  1. Se grăbesc în alegerea fotografului pentru nuntă

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac mirii este că se opresc la primul fotograf, fără să se documenteze mai bine. Greșeala aceasta este făcută de obicei de cuplul care nu are prea multe cunoștințe în acest domeniu. Aveți nevoie de multe căutări, negocieri și discuții înainte ca decizia să poată fi luată. Este necesară o cercetare amănunțită pentru a găsi cea mai bună ofertă fotograf nuntă.

  1. Aleg fotograful de nuntă prin comandă telefonică

Deși pare absurd, multe cupluri apelează la această metodă. Aceștia nu sunt conștienți de importanța discuției față în față, crezând că vorbitul prin telefon este de ajuns.

  1. Nu sunt conștienți de importanța alegerii fotografului de nuntă

Fiecare fotograf are stilul său de lucru, de aceea este important să vă documentați și să alegeți stilul care vi se potrivește cel mai mult, și abia după să alegeți fotograful. Nu orice persoană care deține un aparat de fotografiat se poate numi fotograf, de aceea trebuie să cerți părerea mai multor persoane și să căutați portofoliile fotografului de care sunteți interesați. Tot ce trebuie să faceți este să căutați pe internet, fotograf nuntă Pitești’’ pentru a găsi fotografi specializați.

  1. Nu înțeleg că fotografii au stiluri diferite

Cum am spus și mai sus, există mai multe stiluri de fotografiat, așa că un fotograf experimentat se va axa pe ramurile și stilurile care îl interesează cel mai mult. Documentați-vă cu privire la stilurile fotografiilor și abia atunci alegeți fotograful potrivit stilului vostru.

  1. Nu stabilesc detalii minore dar importante

Absolut toate detaliile unei nunți sunt importante, așa că nu vă temeți să discutați amănunțit împreună cu fotograful vostru. Puneți întrebări și discutați, fără a vă teme că deveniți prea banali. Mai bine să fiți mai precauți decât să vă pară rău mai târziu. Printre detaliile mici ce trebuie luate în calcul putem enumera: calitatea pozelor, timpul de prelucrare, costumația fotografului, etc.

  1. Nu explică fotografului cum vor să fie fotografiile

Este foarte important ca mirii să discute cu fotograful și să îi explice cum vor să apară în poze, ce cadre să folosească. De asemenea, nu trebuie să vă temeți să îi spuneți care sunt punctele voastre și care nu, pentru a știi pe ce trebuie să accentueze și ce nu.

În concluzie, alegerea fotografului pentru nuntă este o decizie grea, ce trebuie luată după multe discuții și negocieri. Sperăm că articolul prezentat vă va ajuta să nu repetați greșelile, pentru a vă putea bucura din plin de momentul vostru!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *