sasiu ford mustang

Altgrad Auto rezolva orice problema aparuta la piese auto Ford!

Sunteti posesorul unui automobil Ford (nu conteaza care model) si, dintr-un motiv sau altul, aveti necazuri cu transmisia? Nu disperati – oricare ar fi problema dumneavoastra, solutia o veti gasi la Altgrad Auto, un service Ford Bucuresti care asigura intretinerea tuturor modelelor produse de compania din Dearborn, Michigan, si de sucursalele acesteia din intreaga lume. Iar daca aveti nevoie de piese de schimb, tot la Altgrad Auto trebuie sa va duceti, pentru ca acesta nu este un simplu service cum sunt atatea altele, ci este si importator si distribuitor autorizat in Romania de piese auto Ford.

La Altgrad Auto se efectueaza orice reparatie legata de partea de transmisie: montaj de axe planetare cu articulatiile de arbore cardanic aferente, inlocuirea rulmentului intermediar de cardan, a kitului de ambreiaj, a volantei, a rulmentului de presiune, a curelei de agregate, se schimba uleiul din cutia de viteze – ba chiar, daca e nevoie, chiar si intreaga cutie de viteze! Pe scurt, aici se poate repara şi inlocui orice componenta a unui automobil Ford.

Iar calitatea lucrarilor efectuate corespunde celor mai exigente standarde, pentru ca specialistii de la Altgrad Auto lucreaza folosind scule si dispozitive de calitate si cele mai moderne sisteme de diagnosticare si lucreaza „ca la carte”, pentru ca dispun de documentatie de specialitate, pusa la dispozitie chiar de firma Ford.

Sa ajungeti la Altgrad Auto e cel mai simplu lucru din lume – service-ul se afla pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 425-431, sector 6, Bucuresti. Mai exact, Altgrad Auto este situat la 70 de metri de podul Bucuresti-Pitesti. Cand veniti cu masina dinspre Pitesti, veti vedea service-ul pe partea dreapta pe sensul de intrare in Capitala. Programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, intre orele 10:00 pana  la 18:00, iar sambata doar pana la ora 14:00. Magazinul de piese auto se inchide cu jumatate de ora mai tarziu, adica la ora 14:30.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *