Inchiriaza Mos Craciun

Închirierea unui Moș Crăciun care ne va înveseli sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă sun o ocazie mult așteptată pe tot parcursul anului, atât de cei mici, cât și de cei mari. Acestea trezesc în noi emoția așteptării colindătorilor, a împodobirii bradului și emoția copiilor de a-l întâlni pe Moșul încărcat cu daruri bogate. Moș Crăciun este adorat mai ales de către cei mici, deoarece în fiecare an, acesta ne înveselește sărbătorile prin darurile sale frumoase și atent pregătite. Acesta oferă daruri acelora care au fost cuminți și ascultători de părinți pe tot parcursul anului, cu promisiunea că va reveni, dacă cei mici vor rămâne ascultători și anul următor.

Încă din vremuri îndepărtate, Moș Crăciun este unul dintre cele mai îndrăgite și așteptate personaje, atât de părinți, cât și de copiii. Acesta este un personaj mitologic, care vizitează fiecare casă în care prezența îi este așteptată, în seara de 24 spre 25 decembrie. Moșul este un bătrânel simpatic și dăruitor, care se deosebește de toate celelalte personaje atât prin sufletul său plin de iubire și amabilitate, cât și prin înfățișare acestuia. Moșul poartă un costum roșu, este încălțat cu bocanci de iarnă, are o barbă albă și lungă și în spate poartă un sac plin cu cadouri.

Deși acesta vine tocmai de la Polul Nord, în fiecare an nu întârzie să apară, vizitând fiecare casă pentru a lăsa darurile mult visate și așteptate.

Copiii trimit Moșului scrisori în care îl asigură că au fost cuminți pe parcursul anului și îi fac cunoscute toate dorințele lor. După ce toate aceste scrisori au fost citite cu atenție, atelierul Moșului se umple de darurile mult visate, pentru a fi gata de împachetare. Moș Crăciun împreună cu spiridușii acestuia pregătește cu grijă fiecare dar, pentru a fi gata de livrare.

După ce toate darurile au fost împachetate, Moșul pleacă în sania sa zburătoare, trasă de reni, pentru a vizita fiecare casă în care este așteptat cu emoție si nerăbdare de către toți membrii familiei.

Moșul intră în case pe horn sau pe ușă și lasă darurile sub bradul de Crăciun împodobit cu grijă de membrii familiei. De obicei, Moșul este așteptat cu prăjituri și multe alte bunătăți pregătite special pentru venirea acestuia. Moș  Crăciun pleacă, cu asigurarea că va reveni și anul viitor dacă cei mici vor rămâne ascultători. Cei care au mai făcut obrăznicii, se vor strădui mai mult să fie ascultători, pentru a nu îl supăra pe Moș Crăciun.

Venirea lui Moș Crăciun este un eveniment mult așteptat de către copii, de aceea, părinții trebuie să stabilească din timp toate detaliile, pentru ca această ocazie să rămână în amintirea celor mici ca un moment magic. Aceștia nu trebuie să fie speriați de prezența Moșului, altfel surpriza plănuită se va transforma într-un eșec, iar copii vor fi dezamăgiți.

Cei de la inchiriazamoscraciun.ro ne vin in ajutor, garantând o amintire care va rămâne mereu în sufletul copiilor. Aceștia sunt o echipă cu mulți ani de experiență, ce pun la dispoziție 30 de Moși cu barbă naturală, spiriduși și 30 de mașini de transport. Costumele Moșilor sunt special croite pentru fiecare în parte, astfel în cât imaginea acestora să se asemene cât mai mult cu înfățișarea clasică a Moșului.

Barba lungă și albă, costumul roșu, bocancii de iarnă și ochelarii de vedere sunt elementele care definesc înfățișarea Moșului, de aceea acestea sunt indispensabile. Imaginea schimbată a bătrânului Crăciun va ridica semne de întrebare copiilor, iar aceștia vor fi neîncrezători.

Unii copii sunt curioși, vrând să verifice autenticitatea bărbii Moșului, de aceea mulți părinți apelează la un Moș cu barbă naturală. Pentru a evita micile accidente care se pot ivi, este bine să apelați la o echipă specializată. Astfel, copiii se vor bucura din plin de întâlnirea Moșului, iar această ocazie va rămâne în inima lor ca o amintire de neuitat. Aceștia vor putea afirma #credinmoscraciun, iar bucuria le va inunda sufletul.

Tradiția Crăciunului este printre cele mai așteptate sărbători ale anului, atât de părinți cât și de copii, fiind o ocazie de împărtășire a momentelor frumoase și de petrecere a timpului împreună. Magia sărbătorilor ne va copleși, iar copii vor rămâne cu bucurie și speranță în suflet!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *