casa pe structura metalica

De ce merită să construim o casă pe structură metalică?

Casa este locul în care ne petrecem cel mai mult timp din viață, așa că ne dorim ca aceasta să fie pe placul nostru. Cu toții ne visăm la o casă confortabilă, durabilă, care să fie modernă, cu arhitectură preferată și care să aibă costuri mici de construire.

Structură metalică îndeplinește toate aceste criterii, fiind ușoară de realizat, cu o eficiență economică crescută și cu costuri de construire relativ mici. Deoarece profilele sunt etichetate corespunzător, asamblarea acestora se realizează foarte simplu și rapid, doar cu ajutorul șuruburilor speciale.

Structura de metal este practic o schelă de rezistență, pentru susținerea casei. Această casă este ideală pentru cei care vor un timp de execuție diminuat, durabilitate şi rezistență pentru un timp îndelungat, toate acestea la un preț accesibil.

Casele construite pe structură metalică reprezintă o soluție modernă de construire de noi case ieftine, fiind o alternativă la scăderea costurilor pentru construcțiile rezidențiale.

În prezent, casele pe structură metalică au o cerere din ce în ce mai mare pe piața construcțiilor, datorită gamei largi de avantaje și a timpului necesar construirii acestui tip de casă. Aceasta este mult mai durabilă și rezistentă în timp decât casele construite în stilul tradițional, din lemn sau cărămidă.

Aceste case au un timp de construire mult mai scăzut, datorită tehnologiei de construcție care implică profile metalice. Acestea diminuează semnificativ timpul de execuție la 1-4 luni, în timp ce pentru construcțiile realizate pe sistemele clasice, datorită modului de execuție și al duratei de uscare, acest timp poate fi de până la 4 ori mai mare.

Datorită procedeelor de execuție de ultimă generație, casele pe structură metalică beneficiază de precizie milimetrică, astfel obținând unghiuri perfecte de 90 de grade și suprafețe perfect drepte, fără stâlpi și grinzi inestetici.

De asemenea, datorită proprietăților materialului, casele construite pe structură metalică sunt potrivite pentru cele mai îndrăznețe viziuni arhitecturale, având la bază un schelet rezistent și foarte elastic.

Materialul necesar pentru construirea caselor pe structură metalică este calculat cu exactitate, evitând risipa de material și dezordinea de la locul de muncă, după construirea caselor pe structuri tradiționale de lemn sau cărămidă.

Tot mai mulți apelează la construirea pe structură metalică datorită materialelor ecologice folosite, datorită durabilității locuinței și a rezistenței la mai mulți factori externi: foc, ploaie, furtuni, etc.

De asemenea, o casă construită pe metal se încălzește repede, iar pereții sunt proiectați astfel încât să mențină căldura înlăuntru, pentru un timp îndelungat, astfel casele pe structură metalică au o izolație termică și fonică mult mai bună decât cele construite în mod tradițional, pe lemn sau cărămidă.

Casele realizate pe structură metalică au o rezistență seismică mult mai bună față de cele realizate tradițional.

Structurile tradiționale sunt dependente de o temperatură mai crescută, pentru a favoriza uscare mai rapidă a materialelor, în timp ce casele construite pe structură metalică pot fi montate indiferent de vreme sau anotimp.

Cei de la CaseMexi.ro ne vin în ajutor prin realizarea de construcții pe structură metalică la prețuri accesibile. Case Mexi este o echipă cu peste 18 ani de experiență în domeniul construcțiilor, oferind tuturor celor interesați, toate detaliile necesare începerii construirii unei case pe structură metalică. Casele Mexi sunt rezistente în cazul furtunilor, fulgerelor și a cutremurelor. Greutatea scăzută și gradul înalt de elasticitate oferă o rezistență puternică în cazul acestora.

Casele pe structură metalică garantează o execuție flexibilă datorită tehnologiei folosite, care permite construcția de clădiri de diverse utilizări.

Această construcție este mai ușoară decât lemnul, de aceea presupune execuția și proiectarea unor fundații mai mici, ceea ce implică niște costuri mult mai reduse.

Oțelul oferă o durabilitatea de până la 150 de ani iar cei de la Case Mexi percep costuri mai mici, de aici rezultând cel mai bun raport calitate-preț de pe piața construcțiilor.

Casele Mexi construite pe structură metalică sunt cea mai bună opțiune în cazul celor ce își doresc durabilitate, rezistență împotriva factorilor externi și un raport calitate preț excepțional. Aceștia garantează costuri mici și timp de execuție redus substanțial.

Casele Mexi construite pe structură metalică sunt din ce în ce mai căutate pe piața construcțiilor datorită multiplelor avantaje și a costurilor mici de execuție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *