saci de vidat haine

Creaza mai mult spatiu cu sacii de vidat haine!

Cea mai buna metoda de depozitat haine de vara: Saci de vidat

Sacii de vidat sunt de nelipsit atunci cand doriti sa va organizati cat mai bine si sa eficientizati spatiul disponibil la maximum.

E ultima luna de toamna si iarna bate la usa. Cu siguranta rochiile, pantalonii scurti si camasile cu maneca scurta au ajuns deja in spatele dulapului. Adevarat, hainele de vara sunt mai subtiri si nu ocupa atat de mult loc ca si cele de iarna, dar intotdeauna este o idee buna sa folositi la maximum spatiul de care dispuneti. Putine persoane se pot declara multumite de spatiul pe care il au la indemana pentru ordonarea hainelor.

Daca sunteti pregatit sa aflati detalii despre cea mai buna metoda de ambalat si depozitat haine, va invitam sa cititi in continuare.

Etape de urmat pentru depozitarea hainelor de vara in saci de vidat haine

Chiar daca la prima vedere selectarea hainelor poate parea o sarcina prea complicata, nu este asa. Si apoi merita din toate punctele de vedere sa aveti un dulap ordonat: veti gasi intotdeauna rapid hainele cu care doriti sa va imbracati in fiecare zi, veti purta haine curate, va veti putea asorta mai usor (pentru ca nu veti mai  fi nevoit sa innotati prin teancul de haine mult prea inalt pentru a va incumeta sa extrageti ceva din el).

Etapele pentru a selecta si a pune deoparte articolele vestimentare de vara in saci de vidat sunt urmatoarele:

– in primul rand selectati hainele de vara, mai exact pe acelea care nu prezinta interes in sezonul rece

– spalati si curatati bine hainele de vara pe care intentionati sa le ambalati si sa le depozitati peste iarna in saci de vidat. Atentie: este foarte important sa nu asezati in saci de vidat haine murdare.

– impachetati bine hainele de vara; este recomandat sa le asezati cumva pe categorii

– in functie de modul in care le-ati ordonat folositi saci de vidat de marime adecvata – puteti sigila hainele unui membru al familiei intr-un singur sac sau rochiile, camasile, pantalonii de vara intr-un singur sac. Atentie: cand comandati saci de vidat, fiti atent la dimensiunile de care aveti nevoie.

– dupa ce ati asezat hainele de vara in sacii de vidat, inchideti fermoarul din lateral si folositi un aspirator cu tub pentru a extrage aerul din interior. In acest mod hainele se vor comprima pana la 75% din volumul initial.

– sacii de vidat umpluti cu hainele de vara pe care doriti sa le depozitati peste iarna se pot aseza intr-un loc ferit de umiditate si caldura. Atentie: nu-i plasati in apropierea unui calorifer pentru ca la caldura plasticul se poate dilata. Feriti-i de rozatoare si de obiecte ascutite.

Comandati acum saci de vidat pentru a va organiza mai bine hainele de vara pe perioada sezonului rece.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *