Rafturi-pentru-magazin

Găsești cele mai bune rafturi metalice pe RafturiOnline.ro

Organizarea spațiului este extrem de importantă în fiecare magazin. De o bună organizare a spațiului depinde timpul pe care îl alocăm căutării unui lucru și de asemenea depinde timpul necesar organizării produselor expuse în magazinul nostru. Pentru că spațiul oricărui magazin are o suprafață limitată și pentru că oricât am încerca nu avem cum să aranjăm toate lucrurile și obiectele expuse spre vânzare doar pe podea, rafturile reprezintă cea mai bună soluție pentru a depozita un număr foarte mare de produse într-un spațiu mai restrâns.

Dacă ai ajuns la concluzia că rafturile sunt foarte utile pentru organizarea și aranjarea magazinului tău, atunci trebuie să știi că există mai multe tipuri de rafturi disponibile pe piață. Avem rafturi din lemn, rafturi din plastic și rafturi metalice. Dintre acestea, rafturile metalice oferă cele mai multe avantaje.

Avantajele rafturilor metalice

Alegerea rafturilor metalice pentru magazinul tău îți poate oferi multiple beneficii. Ȋn primul rând, vorbim despre faptul că rafturile metalice sunt mult mai rezistente comparativ cu rafturile din lemn sau din plastic. Astfel, dacă investești în rafturi metalice vei beneficia de acestea foarte mulți ani. Ȋn al doilea rând, rafturile metalice oferă o mai bună ventilație a produselor expuse, asigurând astfel o menținere în stare bună a produselor plasate pe rafturi. Un al treilea avantaj al rafturilor metalice în magazine se referă la vizibilitatea mai bună a produselor. Acest lucru se datorează grosimii și formei metalului care nu ies în evidență, punând astfel în prim plan marfa aranjată pe rafturi. Stabilitatea ridicată a rafturilor metalice reprezintă un alt atuu ce merită a fi menționat. Un alt avantaj important oferit de rafturile metalice pentru magazine se referă la o mai ușoară manipulare a mărfurilor plasate pe aceste rafturi, iar acest lucru se datorează design-ului și finisajelor rafturilor. Și un ultim mare avantaj, poate și cel mai important, se referă la prețul mai redus al rafturilor din metal comparativ cu rafturile obținute din alte materiale precum lemnul.

Ce rafturi metalice găsești pe piață?

Rafturile metalice sunt de mai multe tipuri, în funcție de modul în care sunt montante, în funcție de numărul de polițe și în funcție de greutatea suportată. Atunci când alegi rafturile metalice, trebuie în primul rând să ții cont de greutatea pe care vrei să o depozitezi pe rafturile respective și apoi să te decizi. Spre exemplu un raft cu 5 caturi poate suporta o greutate de maxim 175 kilograme pe fiecare poliță. Mergând mai departe, în funcție de numărul de polițe poți alege rafturi metalice cu 3, 4 sau 5 polițe, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și de lucrurile pe care vrei să le depozitezi. Iar în funcție de tipul montajului, poți găsi rafturi metalice montate pe perete, acestea fiind prinse în perete cu ajutorul unor holșuruburi, și rafturi metalice montate pe podea, acestea având picioare de sprijin.

RafturiOnline.ro – Cea mai completă ofertă de rafturi metalice

Dacă beneficiile oferite de rafturile metalice ți se par foarte avantajoase pentru nevoile tale în organizarea lucrurilor și a spațiului, atunci trebuie să știi că cea mai completă ofertă de rafturi metalice o poți găsi pe Rafturionline.ro. Indiferent dacă ești în căutarea unor rafturi metalice pentru depozitare ușoară sau dacă ai nevoie de rafturi  metalice pentru arhivare, la RafturiOnline.ro găsești tot ceea ce ai nevoie. De asemenea, dacă ai nevoie de rafturi metalice pentru magazinul tău, trebuie să știi că la RafturiOnline.ro poți găsi o mulțime de variante de rafturi pentru magazin. Poți alege de la rafturi metalice pentru magazin de tip modular, rafturi care să vină perfect pentru colțul magazinului tău, indiferent dacă are un unghi de 45 sau de 90 de grade, raft metalic pentru pâine sau raft pentru legume. După cum poți remarca, indiferent de obiectul de activitate al magazinului tău, la RafturiOnline.ro găsești cea mai variată ofertă de rafturi metalice.

Dacă te-ai convins de utilitatea rafturilor metalice pentru organizarea eficientă a magazinul tău și găsești atractivă oferta celor de la RafturiOnline.ro, nu mai pierde timpul și achiziționează rafturile de care ai nevoie. Cu cât mai repede faci acest pas, cu atât mai repede vei reuși să eficientizezi organizarea magazinului tău cu ajutorul rafturilor și atât angajații, cât și clienții vor fi extrem de satisfăcuți de acest lucru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *