Repatriere decedati

Dacă v-a murit o rudă în străinătate, folosiți serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express

Nu este nevoie să vă deplasați în străinătate dacă v-a murit cineva drag departe de casă. Având în vedere faptul că, în astfel de cazuri, durerea copleșește, s-a putea ca sarcina de a aduce acasă rămășițele pământești ale unui soț, frate sau, mai tragic încă, ale unui fiu sau ale unei fiice să fie peste puterile dumneavoastră. Mai ales că procesul de repatriere decedați  este ceva dificil, care presupune, printre altele, cunoștiințe juridice și experiență în domeniul procedurilor administrative.

Este mult mai ușor, în astfel de situații triste, să vă adresați celor care au experiență în acest domeniu – iar cea mai bună opțiune este firma de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express. Firma asigură, în cele mai bune condiții și la prețuri cât se poate de decente, repatriere decedați Italia, repatriere decedati Germania sau repatriere decedati Anglia. În afară de aceste trei țări, în care Transport decedați Funeral Express are puncte de lucru, firma asigură și repatrierea celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia precum și repatrierea rămășițelor pământești ale cetățenilor străini care și-au ppierdut viața în România.

Compania asigură servicii complete pentru transportul funerar, contactând și angajând medici pentru constatarea decesului și personal pentru manipulare. În astfel de cazuri trebuiesc asigurate servicii complete de autopsie, autospeciale, sicrie, cruci… și multe altele. Este, de asemenea, nevoie să fie trimiși la fața locului delegați pentru obținerea documentelor necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar). În conformitate cu normele europene, eliberarea certificatului de deces românesc poate fi făcută numai pe baza certificatului de deces eliberat inițial de autoritățile din țara în care s-a produs nefericitul eveniment și a altor documente prevăzute de legislația română, europeană și internațională.

Puteți apela la serviciile firmei Transport Decedați Funeral Express la orice oră din zi și din noapte. Este de ajuns să sunați la numărul de telefon 0729 007 003, iar un angajat al firmei vă va răspunde, vă va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Puteți solicita ajutorul celor de la Transport Decedați Funeral Express și prin intermediul website-ului firmei, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință pentru a se ocupa de cazul dumneavoastră.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *