Ponturi pariuri online

Top 5 case de pariuri sportive online conform 10pariuri.ro

Poate ai remarcat numeroasele reclame la casele de pariuri online prezente și în România. Și nu au cum să treacă neremarcate aceste reclame din vreme ce ești un pasionat de sport și cea mai bună formă de relaxare pentru tine este să urmărești evenimentele sportive sau site-urile de specialitate. Dacă ești un pasionat de sport, mai mult ca sigur că ești și un parior pasionat, un parior care nu ratează nici o săptămână fără a miza câteva bilete la pariuri sportive. Dacă până acum nu ai trecut la pariurile în mediul online, poate că este timpul să faci acest lucru. Vei vedea că există multe avantaje oferite de casele de pariuri sportive online.

Nu știi cu care astfel de casă de pariuri online să începi? Care este cea mai bună și cea mai căutată astfel de case de pariuri sportive? Dacă ai nevoie de câteva sugestii, poți găsi aceste informații pe site-ul 10pariuri.ro. 10pariuri.ro este un site dedicat pariorilor. Aceștia vor găsi pe 10pariuri.ro detalii privind cele mai bune case de pariuri sportive online care sunt prezente și la noi în țară, dar și ponturi privind evenimentele sportive care vor urma și pe care poți paria. Așadar, dacă ești la început în ceea ce înseamnă case de pariuri sportive online, haide să descoperim care sunt cele mai bine clasate 5 astfel de case de pariuri conform site-ului 10pariuri.ro.

  1. Betano este conform site-ului 10pariuri.ro cea mai bine cotată agenție de pariuri online din România la ora actuală. Are un rating de 4,9 din 5 pe baza aprecierilor jucătorilor care au ales să joace la această casă de pariuri online. Cei de la Betano vin cu diverse avantaje pentru pariori. În primul rând, vei primi un bonus de 100% de 500 de lei la prima depunere. În al doilea rând, dacă alegi să plasezi bilete multiple, atunci vei avea șansa de a câștiga până la 50% mai mult. Poți paria direct de pe mobil folosind aplicația oferită de Betano și de asemenea poți să urmărești live toate evenimentele pe care ai pariat.
  2. 888sport este plasată a doua în clasamentul celor de la 10pariuri.ro, având un rating de 4,6 din 5 pe baza notelor acordate de jucătorii care au optat pentru această casă de pariuri sportive online. Această agenție oferă un bonus de bun venit de 100% pentru depunerile de până la 1000 de lei. Ai de asemenea oportunitatea de a paria live sau de a paria direct de pe telefonul mobil. Un mare plus al acestei agenții este acela că oferă posibilitatea de a recupera banii pierduți pe pariurile efectuate pe evenimentele desfășurate în Statele Unite ale Americii.
  3. NetBet este următoarea agenție de pariuri online în clasamentul celor de la 10pariuri.ro, iar această agenție este cotată cu nota 4,5 din 5 pe baza aprecierilor jucătorilor de pariuri sportive online. Deși este doar a treia, trebuie spus că aceasta oferă cele mai mari bonusuri și promoții dintre toate agențiile de pariuri online din România. Bonusul de bun venit al celor de la NetBet este de 500 de lei. Dacă alegi să mizezi cel puțin 3 evenimente pe un singur bilet, NetBet îți oferă oportunitatea de a câștiga cu până la 50% mai mult pe acele bilete. Un mare plus îl reprezintă faptul că ai posibilitatea de a urmări live evenimentele sportive pe NetBetTV și poți paria live pe respectivele evenimente. Aplicația pentru mobil este de asemenea disponibilă și îți aduce posibilitatea de a paria gratuit primul pariu de pe mobil până în suma de 40 de lei.
  4. Fortuna este cotată cu un rating de 4,4 din 5 pe baza experiențelor avute de jucătorii la pariuri cu această casă de pariuri online. Bonusul la prima depunere oferit de Fortuna este de 300 de lei, dar important de menționat este faptul că acest bonus nu are condiții de rulaj. Și la Fortuna vei găsi posibilitatea de a paria live, dar și opțiunea de a paria direct de pe mobil.
  5. Winmasters.com este clasată a cincea și are un rating de 4,3 din 5. Această casă de pariuri oferă un bonus de până la 1500 de lei pentru primele 3 depuneri, iar la pariurile multiple poți câștiga un bonus de 60%. Aici găsești și promoții pentru meciurile din Liga 1. Nu lipsesc pariurile de pe mobil și pariurile live din oferta Winmasters.com.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *