Saci vidat haine

Utilitatea sacilor de vidat

In ciuda faptului ca depozitarea in vid a lucrurilor a fost inventata de mult timp si este folosita pe scara larga in multe tari civilizate, aceasta metoda de ambalare a devenit foarte recent raspandita in spatiul casnic. Ambalarea in saci vidat este o modalitate foarte convenabila de a stoca obiecte vestimentare de sezon, deoarece nu numai ca le protejeaza de molii, mucegai si mirosuri, ci si de faptul ca economisesc spatiul in dulap. In acest fel, imbracamintea este redusa in volum cu mai mult de o treime, ceea ce este foarte convenabil daca locuiesti intr-un apartament mic, unde fiecare metru patrat conteaza. Folosind saci vidat, poti pastra lenjeria de pat, hainele de iarna si de vara, jucariile moi, textile de baie, jachete si multe altele.

De asemenea, sacii de vidat sunt potriviti pentru depozitarea pe termen lung a lenjeriilor de pat din holofiber, sintepon etc. Procesul de vidare  consta in faptul ca produsele care nu sunt in prezent necesare sau lucruri care trebuie depozitate pana in urmatorul sezon, sunt plasate in saci speciali, in care aerul este pompat cu un dispozitiv special. Esenta procesului este ca, fara oxigen, microorganismele care pot deteriora hainele,  nu pot trai si nu se pot reproduce. Prin urmare, lucrurile din sacii vidati raman intregi si intacte pentru mult timp. Vezi toate produsele pe  sacidevidat.ro

Ce trebuie sa stii despre sacii vidati

Utilizarea sacilor de vidat ofera o oportunitate excelenta de a pastra hainele sezoniere si alte lucruri in stare perfecta si, de asemenea, iti permite sa utilizezi eficient spatiul intr-o acasa sau intr-un apartament. Alegerea tipurilor de saci vidat este destul de larga: unii producatori ofera chiar si saci aromati, care pot nu numai sa pastreze lucrurile intacte, ci si sa le ofere o aroma proaspata. De aceea, sacii de vidat sunt deosebit de utili intr-o gospodarie.

Material saci vidat

Sacul de vidat este un produs realizat din polietilena durabila cu un amestec de nailon. De regula, producatorii ofera saci cu forma dreptunghiulara, echipati cu o supapa speciala. Acest sistem este considerat optim pentru stocarea pe termen lung a obiectelor, iar sigilarea difera in dimensiune, in functie de producatori. Supapa sacului este fabricata din polipropilena si este echipata cu o membrana speciala, prin care aerul evacuat nu mai poate penetra inauntru.

Materialul din care sunt fabricati sacii vidati este atat de rezistent,  incat se poate topi numai la temperaturi de peste 135 de grade Celsius. Pentru a asigura etanseitatea, cei mai multi producatori creeaza un Sure-Zip special, care este fixat ferm si este capabil sa reziste la o multime de presiune, fara a permite aerului sa treaca.

Dimensiuni saci vidat

Sacii vidati sunt de diferite dimensiuni, pentru a depozita lucruri de dimensiuni diferite. Cea mai mare dimensiune este sacul de 100×70 cm, care este cel mai adesea folosit pentru ambalarea si depozitarea pernelor, paturilor si pilotelor. In plus, un sac  mare este convenabil pentru a fi luat la drum, deoarece iti permite sa potrivesti in el mai multe lucruri necesare. Cu toate acestea, in ciuda confortului sacilor mari, pentru uz casnic, cea mai buna optiune ar fi alegerea produselor care se potrivesc cu dimensiunile spatiilor tale de depozitare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *