iubirea

Iubirea i-a fost rasplatita

Tocmai se operase si si-o aminteste dormind cu capul pe un scaun in salon. Il veghea. Il ajuta clandestin (furisandu-se sa nu stie medicii) sa se duca la toaleta si sa se spele si el era incantat ca toti barbatii din salon, colegii sai de suferinta, ii apreciau frumusetea.

-Ai o sotie cu dimensiuni de fotomodel si chip de inger, i-a spus unul, cand ea se dusese la etajul inferior sa isi ia o cafea! Te iubeste, omule, esti foarte norocos, dar sa nu o lasi sa sufere! Stii bine ca trebuie sa stai sa se vindece operatia, asa ca ai putea sa ii comanzi ceva din sex shop.

La asta nu se gandise! Curand se vor intoarce acasa si vor dormi in paturi separate, desi clocoteste sangele in el, cand isi aminteste momentele acelea, dar se gandeste sa nu se loveasca la operatie si sa apara complicatiile…

In vremurile lor bune, ea era pregatita oricand de un drum pana la nori si inapoi. Acum era ca si cum intr-un cuplu, un partener este indragostit de munte, in timp ce celalalt, care si-a rupt un picior il obliga si pe celalalt sa renunte la traseele favorite…

-Pai, pentru ce exista vibratoare, se auzi intrebandu-se soptit cu multumire in suflet?

Vibratoarele sunt facute sa ii ajute pe cei singuri, dar sa si rezolve probleme de indisponibilitate provizorie in cuplu.

Ea, frumoasa ca umbra unei idei, ii fusese devotata ca propria mama. Numai mama se internase cu el, cand era prunc si avea febra. La fel dormise si ea chinuita sa il ingrijeasca si sa se asigure ca totul va fi bine.

Ce a urmat? O dicutie serioasa in doi, la intoarcerea acasa, mai multe produse puse in cos din sex shopul Ollo.ro si nopti fierbinti si clipe de neuitat.

El nu se refacuse, dar era fericit fiindca ea nu mai simtea frustrarea si in perioada de recuperare a lui totul a decurs minunat. In el au dospit toate dorintele firbinti si cand a sosit vremea, relatia lor intima a fost la superlativ.

De-atunci vibratorul completeaza ceea ce este de completat, fiind mereu alaturi de ei si niciodata intre ei.

In mod cert ca jucariile sexuale au fost gandite si pentru perioade critice din viata unui cuplu, dar si pentru momentele fericite.

In cuplu, partenerii infloresc alaturi ca intr-un buchet al umanitatii.

Tocmai de aceea fiecare trebuie sa se ingrijeasca de apa de la radacina celuilalt, de caldura si implinirea pe care sa i le daruiasca din tot sufletul.

Suntem parteneri sa ne intelegem si sa ne fim alaturi la bine si la rau. Si noi ne putem imbolnavi, de aceea sa nu ne abandonam jumatatea in spital si nici sa nu ne purtam ca si cum ea ar fi vinovata ca s-a imbolnavit. Nimeni nu doreste sa sufere si sa fie bolnav. Cu siguranta ca daca nu ar fi intelegere in lume, ne-am confrunta deja cu sute de razboaie mondiale.

Din fericire solutii exista ca oamenii sa nu se mai desparta si sa nu isi mai reproseze unii altora lucruri lipsite de importanta.

In orice moment ii poti oferi celui de langa tine tot atata fericire, cat iti doresti sa primesti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *