Plasa sudata

Plase de gard calitate superioară marca ARMURA®

Oricine cunoaște faptul că orice construcție începe cu împrejmuirea perimetrului, de aceea specialiștii ARMURA® din Suceava recomandă diverse variante de garduri metalice, soluții rezistente în timp care pot achiziționate la un preț redus, de producător.

Atenția cu care trebuie ales un gard metalic trebuie sa fie sporită. Îm momentul de față, clienții interesați au posibilitatea de a alege garduri din plasă dintr-o multitudine de modele. Fiecare plasă de gard are o destinație diferită, putând fi folosită în mediul rezidențial, industrial, agricol, zootehnic și pentru bricolaj, asigurând protecție și intimitate.

Pentru îngrădirea totală a terenurilor, un gard din plasă împletită este soluția de care ai nevoie. Multe garduri din plasă pot înfrumuseța curțile și grădinile mulțumită aspectului plăcut oferit. O construcție de garduri metalice nu poate fi completă fără folosirea unor stâlpi de gard trainici, care asigură stabilitate și susținere pentru orice plasă de gard aleasă. Astfel te poți bucura de confort și discreție în grădina ta, alegând modelele de plase gard puse la dispoziție de către ARMURA®: plase de gard împletite sau panouri bordurate zincate.

Aceste tipuri de garduri sunt ușor de montat, indiferent de tipul de teren, indiferent că este cu denivelări sau neted, iar proprietarul poate obține foarte simplu un gard cu aspect continuu. Înainte de achiziția propriu zisă a materialelor, este necesară întocmirea unei liste cu tot ceea ce este nevoie.

La ARMURA®, clientul poate găsi cel mai bun preț de gard pe metru liniar care are numeroase avantaje interesante.

Plasa de gard împletită zincată marca ARMURA®se poate potrivi multor sarcini, printre care și împrejmuirii terenurilor. Ea are grosimea de 2 mm, înălțimea de 1250, 1500, 1700 sau 2000 mm, diametrul ochiului este de 50 mm iar lungimea unui val este de 10 metri.

În cazul acestui tip de plasă de sârmă, îmbinarea de capăt se face prin răsucirea firelor și nu prin îndoirea lor.

Panourile bordurate zincate de gard marca ARMURA® se pot folosi la îngrădirea terenurilor sau a construcțiilor de orice tip, indiferent că sunt rezidențiale, civile sau industriale. Panourile au grosimea de 3.5 sau 4.2 mm, înălțimea de 1200, 1500, 1700 sau 2000 mm și lungimea de 2000 mm.

Pentru asamblarea unui gard din plasă împletită sau din panouri bordurate se recomandă stâlpii de  gard Star și Clip cu grosimea de 1.5 mm și cu lățimea desfășurată de 225 mm, produși tot de ARMURA®.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre ARMURA®și despre produsele sale, poți accesa site-ul web www.armura.eu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *