panouri solare

Panourile solare – o investiție inteligentă pentru casa ta

Panourile solare reprezintă o sursă de încălzire a apei gratuită prin transferarea căldurii solare către sistemele de încălzire. Utilizarea panourilor solare pentru a genera energie oferă multe beneficii, printre care putem aminti de reducerea costurilor asociate cu generarea energiei electrice. Panourile solare sunt o sursă de energie nepoluantă și permit un nivel nou de independență consumatorilor.

Energia solară este mai sigură pentru mediile și comunitățile în care sunt amplasate panouri solare.

Deoarece panourile solare transformă lumina de la soare în căldură, ele nu necesită altă sursă de combustibil. Cărbunele, gazele naturale, petrolul și sistemele de energie nucleară reprezintă resurse nerentabile pentru a genera energie.

Deoarece lumina solară este disponibilă fără costuri, panourile solare nu necesită costuri suplimentare. Odată ce un panou solar a fost instalat, acesta funcționează gratuit. În unele aplicații, panourile solare pot fi utilizate pentru a suplimenta sursele de energie existente pentru a reduce costul total al energiei.

La compania Tomibena din Vicovul de Sus, județul Suceava, poți găsi tipul de panou solar de care ai nevoie. Poți să alegi din următoarele modele de panouri solare:

  • Panou solar din inox 150 litri – 1567 lei
  • Panou solar din inox 200 litri – 2007 lei
  • Panou solar din inox 250 litri – 2350 lei
  • Panou solar presurizat 122 litri – 2354 lei
  • Panou solar presurizat 150 litri – 2854 lei
  • Panou solar presurizat 200 litri – 4282 lei

Promoția disponibilă pentru panourile solare este: La fiecare panou solar de 250 litri cumpărat, clientul primește GRATUIT 5 pachete x 10 kg brichete lemn CADOU.

Vom detalia în continuare modelul de panou solar cu capacitatea de 250 litri comercializat de Tomibena:

Panoul conține 30 de tuburi și poate fi achiziționat la prețul de 2350 lei. El folosește energia verde obținută cu costuri minime, la un randament ridicat în exploatare. Un asemenea panou reprezintă o investiție inteligentă a cărei valoare se poate amortiza rapid. El poate furniza cam 60-70% din necesarul de apă caldă menajeră anual.

Principiul său de funcționare are la bază conversia radiației termice în căldură prin termo-șifonare bazându-se pe circuitul natural al apei reci, care în urma încălzirii se ridică în rezervorul de acumulare confecționat din oțel inoxidabil.

Cele 30 de tuburi din sticlă borosilicată nu acumulează sedimente și impurități, au o rată mare absorbție a razelor solare de 93%, un grad scăzut de reflexie, o rezistență mare la șocuri, la presiuni mari și la grindină.

Profită de promoția actuală a panourilor solare comercializate de Tomibena, comandând cât mai repede un asemenea produs din magazinul online www.tomibena.com sau direct din depozitul companiei din Vicovul de Sus.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *