Transporturi speciale

Transport intern și internațional de mărfuri cu Orient SRL

Un partener serios, adaptabil și rapid, care oferă soluții eficiente și promptitudine în domeniul transporturilor interne și internaționale de mărfuri este compania Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava.

Societatea pune la dispoziția clienților săi servicii complete în domeniul transporturilor de marfă interne şi internaţionale precum şi al transporturilor speciale agabaritice, încă din anul 1991.

Cu o cifră de afaceri de 22 milioane euro în 2018, folosind o flotă de camioane proprii şi subcontractate, un terminal feroviar operaţional în Suceava, sute de containere şi  mii de comenzi onorate anual, compania ORIENT este unul dintre liderii pieţei serviciilor de transport intern şi internaţional.

Serviciile deservite în cadrul firmei sunt: transport intern și internațional de mărfuri, transport agabaritic, transporturi speciale ADR, transport naval, maritim sau fluvial, transport aerian de tip cargo, transport feroviar de marfă, închirieri macarale.

Transportul internațional de mărfuri se realizează cu ajutorul a 100 de autocamioane moderne care fac parte din flota proprie a firmei, iar transportul agabaritic se efectuează cu ajutorul a 30 de autocamioane, autotrailere și remorci care au capacitatea de a transporta mărfuri agabaritice.

Ceea ce face ca activitatea companiei să se bucure de un succes continuu este faptul că se identifică soluțiile de transport de care clienții au nevoie, se asigură capacitatea de transport necesară, se aleg rutele optime, se negociază prețul corect și, cel mai important, nu se face rabat la calitate și siguranță.

Seriozitatea tratării comenzilor de transport, promptitudinea efectuării livrărilor și tarifele practicate au fost, sunt și vor fi mereu pe primul loc pentru cei de la Orient.

Datorită curiozității, creativității şi disponibilității de a adopta idei noi, compania s-a adaptat tot timpul la modificările frecvente care au survenit în situaţia dinamică a lumii serviciilor de logistică și transport.

Orient SRL are în prezent 83 de salariați. Pe parcursul timpului s-au stabilit modalități de evaluare, formare continuă, strategii de motivare, promovare și recompensare a personalului, urmărindu-se asigurarea unui mediu de lucru care să stimuleze performanța și o relație sigură de muncă.

Compania dispune de un sistem avansat care permite monitorizarea exactă şi completă a fiecărui transport, prin utilizarea unor sisteme avansate de tip GPS. Astfel, proprietarul mărfurilor încredinţate transportului poate cunoaște oricând locaţia mărfii iar departamentul de expediţii, prin personalul specializat, poate furniza informaţii complete cu privire la data exactă a livrării mărfii la destinaţie.

Află mai multe informații dar și datele de contact ale companiei Orient SRL din Rădăuți, accesând site-ul web al firmei, www.spedorient.com.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *