07funerare, un dispecerat care alunga durerea din suflet

Pierderea cuiva drag nu se compara cu nicio alta pierdere. Ea lasa in suflet o durere care va mocni toata viata. Nu poti uita locul pe care il ocupa cel apropiat, felul sau de a fi, dovezile de iubire si generozitate cu care te-a coplesit.

Un lucru este cert! Nu incerca sa te minti, sa negi adevarul, fara sa actionezi, fiindca esti pierdut.

Moartea loveste si pleaca si tu, in calitate de supravietuitor este cel care sterge urmele, adica te ocupi de tot ca trupul neinsufletit al celui drag sa se odihneasca in pamantul primitor.

Se spune ca omul a fost facut din pamat, pamantul ii este casa si il hraneste si tot in pamant merge, cand trece in nefiinta.

Casele din pamant sunt confortabile si au farmecul lor, cu toate ca nu sunt atat de rezistente. Ele au capacitatea de a tine racoare vara si cald iarna.

Ca durerea si responsabilitatea care apasa pe umerii tau sa nu te doboare, imparte-le cu altcineva, cum ar fi dispeceratul national de serviicii funerare 07funerare.ro.

Suna cu incredere oricat ar fi de tarziu pentru altii, fiindca pentru ei nu este niciodata prea tarziu sa rezolve cu multa omenie problemele funerare ale familiilor indurerate.

In asemenea situatii ai nevoie de:

-cineva care sa iti vorbeasca frumos. Nu mai ai nevoie de ton rastit, de cuvinte intoarse cu ura inapoi, fiindca ai deranjat la miezul noptii.

Iti trebuie un strop, un singur strop de empatie. Nu vrei altceva , decat sa ti se spuna ca totul va fi bine si ca inmormantarea va avea loc la timp.

-garantia ca firma la care se apeleaza va oferi cele mai bune servicii la un pret rezonabil si ca nu va profita de nenorocirea omului.

Pe platforma 07funerare.ro acestea sunt criterii de introducere in baza de date. Firmele incapabile sa respecte clauzele contractuale, sa ofere servicii de calitate premium la preturi corecte sunt excluse. Este un privilegiu ca agentiile funerare sa faca parte din acesta baza de date, de aceea din moment ce au fost admise se vor stradui din rasputeri sa ramana in top.

Si acum sa vorbim despre servicii! 07funerare iti ofera datele celei mai apropiate firme de profil din baza lor de date sau operatorul cu care ai stat de vorba redirectioneaza apelul tau exact catre cine trebuie. Ti se recomanda cele mai bune firme, iar inmormantarea va fi la superlativ, iar celui drag i se va rezerva cele mai bune tratamente.

Un pachet complet de servicii funerare include:

-procurarea actelor de catre reprezentantii firmei, apartinatorii nefiind obligati sa iasa din casa in starea in care se afla.

-pregatirea trupului neinsufletit in care intra spalarea, imbalsamarea si imbracarea ca si asezarea acestuia in sicriu.

-obiectele necesare: sicriu, haine, accesorii pentru sicriu, cosul pentru biserica, pachetele pentru biserica.

-transportul funerar in tara si din afara tarii in masini funerare autorizate si dotate cu frig.

-rezervarea capelei si a locului de veci, programarea la biserica, organizarea parastasului la restaurant.

Nu este deloc placut sa te ocupi singur de toate acestea, mai ales cand esti coplesit de durere!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *