Tamplarie lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan – o protecție solidă pentru casa ta

Ferestrele cu cadru din lemn sunt foarte frumoase. Cele realizate în ziua de astăzi îmbunătățesc eficiența energetică și rezistă la elemente meteorologice precum frig, vânt și ploaie care pot provoca daune considerabile.

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt în vogă printre preferințele proprietarilor de imobile, care nu doar că arată elegant ci oferă și o remarcabilă fiabilitate.

Lemnul stratificat se obține astfel: lamelele din lemn de esență tare obținute prin debitare radială sunt lipite cu ajutorul unui adeziv special iar apoi sunt presate pentru a forma o ramă solidă cu un profil uniform, rigid și cu o portanță excelentă.

În comparație cu lemnul masiv, lemnul stratificat prezintă mult mai multe avantaje cum ar fi: este mult mai puternic, mult mai uniform, mult mai drept, nu se deformează în timp, ajută la eliminarea punților termice din structuri, este durabil, mult mai robust și se poate recicla în totalitate.

În ceea ce privește ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan pe care să le alegi pentru casa ta, calitatea materialelor și manopera companiei care le va fabrica vor face o mare diferență în rezultat.

Compania Dingotrans din județul Bacău nu face compromisuri de la calitate și de la cantitatea materiei prime necesare pentru a realiza doar produse superioare de tâmplărie din lemn stratificat.

Cele mai versatile ferestre sunt fabricate de către Dingotrans, ferestre din lemn stratificat care oferă o protecție solidă și nu doar o estetică frumoasă.

Avantajele ferestrelor din lemn stratificat produse de Dingotrans sunt:

  • Durabilitate
  • Stabilitatea profilelor din lemn
  • Ferestre executate pe comandă în funcție de preferințele utilizatorilor
  • Izolare și eficiență termică
  • Aspect net superios datorită texturii lemnului, formei, finisajelor și culorilor durabile folosite
  • Prețul practicat

Dingotrans folosește lemn de esență tare la fabricarea ferestrelor cum ar fi molid, stejar sau meranti, cu un grad de umiditate scăzut de circa 10-12 %. Profilele sunt stratificare din 3 lamele, sunt îmbinate în dinți și nu prezintă noduri.

Geamul termoizolant folosit cuprinde geam float, float sau float și low-e. Dimensiunea sa e de 4x20x4 iar grosimea totală este de 28 mm. Etanșarea și izolarea sa se face cu butil și polisulfid. Geamul are un coeficient de transfer termic de 2,6 W/ mpK pentru geam float+ float sau de 1,1 W/ mpK pentru geam float + low-e cu argon în interior.

Feroneria folosită esre Roto, Winkaus sau AGB cu deschidere rotativă sau rotobasculantă.

Adezivul folosit este D3 și D4, acesta fiind rezistent la umiditate și la diferențele de temperatură.

Dingotrans produce și alte produse din lemn stratificat precum uși de interior și de exterior, balustrade din lemn, balcoane din lemn, scări de interior, produse de bricolaj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *