Artificial turf

Gazonul artificial – o soluție din ce în ce mai căutată în rândul proprietarilor de terenuri sportive

Gazonul artificial se bucură de o mare popularitate în ziua de astăzi în toate regiunile țării. Multe școli, licee, cluburi și alte instituții instalează iarbă artificială în loc de iarbă naturală, deoarece versiunea falsă este mult mai ușor de întreținut.

Alt beneficiu important al gazonului artificial este reprezentat de faptul că acesta este mult mai ecologic decât iarba naturală. Gazonul natural necesită tone de apă și îngrășământ periculos pentru a păstra aspectul excelent. Gazonul sintetic necesită o întreținere redusă care constă în perierea periodică pentru ridicarea firelor de iarbă și uniformizarea infill-ului.

Când se iau toate beneficiile în considerare, nu este de mirare că din ce în ce mai mulți oameni se îndreaptă spre gazon artificial pentru proiectele lor sportive.

Hattrick Sport este compania lider care furnizează gazon artificial pe toată raza Moldovei, având sediul în Rădăuți, județul Suceava.

Principalele orașe în care echipa Hattrick Sport își desfășoară activitatea amenajând diverse terenuri de sport sunt Suceava, Bacău, Bistrița, Botoșani, Neamț și Iași.

În cei peste 11 ani de activitate în acest domeniu, compania a colaborat cu peste 350 de clienți și a reușit să le îndeplinească cerințele în cel mai profesionist mod posibil.

Hattrick Sport este alegerea potrivită pe piața gazonului artificial din regiunea Moldovei datorită experienței deținute, garanției produselor, calității acestora și a prețului competitiv practicat.

Garanția lucrărilor efectuate este de 10 ani datorită profesionalismului cu care sunt efectuate de echipa de specialiști.

Posesorii de terenuri sportive pot achiziționa de la Hattrick Sport: gazon artificial pentru terenuri de fotbal, gazon artificial pentru terenuri de tenis și gazon artificial pentru terenuri multisport.

Gazonul artificial pentru fotbal este fabricat din polietilenă, poate fi fibrilat sau monofilament și are o înălțime a firului cuprinsă între 12 mm șin 67 mm. Prezintă o bună rezistență la intemperii și la utilizare continuă.

Gazonul artificial pentru tenis furnizat de companie reprezintă cea mai calitativă soluție pentru iubitorii acestui sport.

Gazonul artificial pentru terenurile multisport este o variantă foarte cerută în cadrul amenajărilor de terenuri școlare sau a altor instituții și poate fi util pentru practicarea sporturilor: tenis de câmp, fotbal, handbal, volei sau baschet. Gazonul poate fi verde sau roșu iar liniile de marcaj pot avea culoarea albă sau galbenă.

Pe lângă aceste tipuri de gazoane, compania mai comercializează: gazon decorativ, accesorii pentru teren, adeziv pentru gazon, nisip cuarțos și granule cauciuc. În plus, Hattrick Sport pune la dispoziția celor interesați soluții profesionale de acoperire pentru terenurile de sport cu baloane presostatice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *