Scari de interior din lemn

Scările din lemn – piese importante pentru casele cu etaj

Scările nu susțin doar utilitatea din casă, ci sunt o piesă importantă a configurației interioare.

O scară din lemn poate conferi eleganță proprietăți și poate îmbrăca stiluri diferite. Utilizarea lemnului într-o casă face ca totul să pară mai confortabil și mai plăcut. Acesta este motivul pentru care scările din lemn nu ies niciodată din tendințe. Scările din lemn se pot executa din mai multe tipuri de arbori: stejar, mahon, pin, arțar, nuc și așa mai departe. Lemnul este un material rezistent, dacă este îngrijit. În plus, lemnul este ușor de modelat, deoarece nu este la fel de rigid ca metalul și oțelul. Nu numai că scările din lemn sunt atrăgătoare și uimitoare, ci sunt de asemenea de înaltă calitate și durează mulți ani.

Pentru a obține scări de lemn de interior de înaltă calitate pentru casa ta, poți lua legătura cu experții de la Dingotrans, care realizează pe comandă, scări pline de eleganță și stil care vor dura mulți ani, dacă vor fi îngrijite bine. Consultă site-ul web al companiei, www.dingotrans.ro pentru a vizualiza un număr mare de modele de scări executate de Dingotrans după care te poți inspira.

Fiind un producător cu mulți ani de experiență, Dingotrans are puterea de a realiza scări din lemn pentru orice fel de casă, birou sau clădire.

Firma oferă produse de cea mai bună calitate pentru ca fiecare casă să se poate bucura de avantajele scărilor sigure, eficiente și de lungă durată.

Chiar dacă deții deja o scară poate dorești  să renovezi și să achiziționezi o scară nouă, iar contactarea experților de la Dingotrans este cea mai bună idee.

Scările din lemn realizate au o structură puternică care garantează siguranța. Materiale folosite la realizarea lor sunt reprezentate de stejar, fag sau rășinos, natur sau băițuit, materiale perfecte pentru trafic intens.

Scările pot fi atât suspendate pe schelet metalic sau din lemn cât și placate cu structură pe beton. Ele pot fi cu sau fără contratreaptă. Balustrada aferentă scării este întotdeauna din același material și culoare ca și treptele.

Compania Dingotrans este un important producător de tâmplărie termopan din lemn stratificat și produce ferestre din lemn, uși de interior, uși de exterior, balcoane din lemn și produse de bricolaj pe lângă scări de lemn.

Firma dispune de o fabrică, de depozite și de birouri care se întind pe o suprafață generoasă de peste 3000 mp. În cadrul companiei lucrează peste 30 de persoane.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *