Piese de schimb originale și în stare de bună funcționare pentru camioane

Multe dintre piesele de schimb de camion care pot fi cumpărate provin din dezmembrarea acestor vehicule. Majoritatea sunt piese originale și aparțin unor producători de renume precum DAF sau MAN.

Camioanele care urmează a fi dezmembrate, fie au probleme mici, fie au probleme majore și sunt cumpărate de la persoane care nu mai au nevoie de ele.

După dezmembrarea unui camion, aceste piese sunt vândute consumatorilor, dealerilor și atelierelor de reparații. În atelierele de dezmembrări camioane poți găsi o mare varietate de piese disponibile pentru majoritatea mărcilor și modelelor de camioane.

Alege un distribuitor de piese pentru camion cu o bună reputație

Nu toate atelierele de dezmembrări camioane sunt de încredere, dar la DZM Group Dărmănești vei găsi piese de schimb originale în stare bună de funcționare pentru mărci renumite de camioane cum ar fi MAN și DAF.

Alegând DZM Group ca și furnizor de piese pentru camioanele tale, alegi un furnizor cu experiență care va înțelege nevoile tale și te va ajuta să găsești ceea ce ai nevoie pentru ca vehiculul tău să funcționeze la cote maxime și să nu te mai pună în dificultate.

DZM Group oferă  garanție pentru toate piesele comercializate iar astfel nu vei avea parte de suprize neplăcute. În plus, prețurile practicate sunt negociabile, iar astfel poți crea o relație de durată cu cei de la DZM Group.

Toate piesele sunt demontate de profesioniști instruiți și cu experiență. Odată ce un camion a fost demontat, toate piesele sunt identificate și inspectate pentru a se asigura faptul că îndeplinesc standardele de înaltă calitate.

Piesele provin doar de la camioane rulate exclusiv în străinătate, nu în România. Produsele se pot vinde atât de la sediul atelierului din Dărmănești de pe DN2 E85 cât și online. Poți să vizualizezi oferta de produse disponibile MAN și DAF (piese motor, piese caroserie, piese transmisie, piese distribuție, consumabile și accesorii) pe site-ul web www.dezmebraridarmanesti.ro. Produsele comandate sunt livrate prin curier într-un timp foarte scurt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *