Detergenți profesionali pentru pardoseli

Realizarea de servicii profesionale de curățenie îmbunătățește standardul de servicii în mediul HoReCa. Pentru o curățenie profesională este nevoie în primul rând de detergenți profesionali. Bucătăriile, articolele de bucătărie, grupurile sanitare, băile, geamurile, covoarele, mochetele, tapițeriile, pardoselile, prosoapele, lenjeriile, fețele de masă și multe altele trebuie curățate în mod regulat și cât mai eficient posibil. Pentru a oferi clienților un grad sporit de curățenie, restaurantele, hotelurile și alte unități au nevoie doar de produse de înaltă calitate. Cea mai indicată soluție este achiziționarea de detergenți profesionali de la furnizori de încredere de produse online, care comercializează diverse mărci de produse de cinci stele.

Serveteledehartie.ro este un asemenea magazin online care pune la dispoziția clienților din mediul HoReCa detergenți profesionali și multe alte produse necesare curățeniei de cinci stele.

Doar cele mai bune materii prime sunt utilizate pentru agenții de curățare comercializați de Best Distribution SRL. Acest lucru face posibilă utilizarea produselor în doze foarte mici și cu costuri reduse.

Detergenții profesionali care se pot achiziționa din magazinul online Serveteledehartie.ro sunt dezvoltați pentru a răspunde celor mai ridicate solicitări. Toate suprafețele din mediul HoReCa vor arăta impecabil după ce vor curățate cu aceste produse eficiente.

Din oferta companiei Best Distribution fac parte următoarele tipuri de detergenți:

  • Detergenți pentru bucătărie și vase
  • Detergenți pentru suprafețe
  • Detergenți pentru grupuri sanitare
  • Detergenți pentru geamuri și multisuprafețe
  • Detergenți pentru covoare, mochete și tapițerii
  • Detergenți Smart Dose
  • Detergenți pentru rufe
  • Detergenți chimici

Din gama detergenților pentru suprafețe un produs foarte bine vândut este Detergentul pentru pardoseli Jontec Total de 5 litri.

Detergentul este unul alcalin indicat pentru spălări ușoare și grele, curăță eficient murdăria și grăsimea de pe toate pardoselile rezistente la apă, în special de pe cele ceramice și poroase.

În plus, reușește să îndepărteze cu succes crustele de sol și nicotină, poate fi utilizat la curățarea cu mopul umed, pentru mașini de spălat și aspirat pardoseli dure, neutralizează moleculele mirosurilor neplăcute îmbunătățind efectul de parfum având un parfum proaspăt, o bună putere de emulsionare, nu conține solvenți și se aplică ușor. Prețul acestui produs fără TVA este de 79.30 lei.

Este important ca acest detergent să nu fie aplicat pe suprafețe sensibile la substanțe alcaline și la apă.

Un alt detergent foarte căutat este Cif Universal – Detergent Universal de 5 litri care se poate cumpăra la prețul de 38.80 lei, preț fără TVA. Detergentul este plăcut parfumat fiind recomandat pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor neșlefuite, pereților, suprafețelor vopsite din ceramică, materiale plastice și alte suprafețe lavabile dure. Are un efect puternic contra grăsimii și a murdăriei și nu necesită clătire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *