Afaceri rafturi metalice

Rafturile metalice, piesele de mobilier potrivite pentru schimbarea aspectului unui magazin

Orice retailer atunci când își deschide un magazin își dorește să îmbunătășească eficiența afacerii sale. Prin urmare, face adesea cumpărături de la competitorii săi. Este o tactică folosită pentru a imita ceea ce a funcționat pentru alții și pentru a învăța ceea ce nu a mers foarte bine pentru aceștia.

Prin observarea competiției, un retailer își poate amenaja un magazin mai frumos, care să răspundă necesităților cumpărătorilor și să crească vânzările cu ajutorul unor rafturi metalice precum cele care există în oferta celor de la Rafturi Metalice de la A la Z

  Trucuri comerciale

În primul rând, există o înclinație naturală în ceea ce privește ordinea în care majoritatea consumatorilor aleg să cumpere dintr-un magazin. Acestea tind să se deplaseze în sens invers acelor de ceasornic prin spațiul fizic, ceea ce înseamnă că orice produs expus în dreapta ușii este un produs premium. Cumpărătorii vor acorda atenție rafturilor din această locație, iar pe diverse rafturi metalice ar trebui să fie stocate produse cu profit mare.

O alegere importantă este locul de amplasare a rafturilor cu produse importante. Pentru magazinele alimentare, asta înseamnă pâine, lapte și ouă. Pentru magazinele de băuturi, asta înseamnă bere. Pentru magazinele cu produse de birotică, acestea sunt topuri de hârtie și cartușe  pentru imprimantă. După cum se observă, există un singur răspuns corect în cazul în care ar trebui plasate elementele esențiale: cât mai departe de ușă. Scopul unui retailer este să crească timpul petrecut de clienții săi în magazin și să-i determine să se plimbe prin cât mai multe zone din magazin.

Cu cât se vor plimba mai mult și cu cât vor petrece mai mult timp, cu atât vor cheltui mai mulți bani.

Designul joacă un rol important în vânzare

După ce retailerul se gândește la cum să-și amenajeze magazinul, trebuie să monteze  rafturile. Nu trebuie să subestimeze puterea rafturilor de la nivelul ochilor. Acolo trebuie amplasate articolele cu profit ridicat. Oamenii se vor apleca să ajungă la bunurile ieftine, de ceea trebuie să le ușureze achiziționarea de produse pentru a crește profitul.

Atmosfera este un aspect al mediului fizic pe care unele magazine îl trec cu vederea, dar este mai important decât ne dăm seama. Iluminatul, sunetul, senzația pe care au clienții când intră în magazin, toate acestea contribuie la crearea unei atmosfere primitoare în magazinele de tip discount.

Magazinele high-end trebuie să cultive un climat diferit. Crearea unei atmosfere care reflectă imaginea brandului este esențială. Un raft cu oferte last minute nu are legătură cu cumpărăturile high-end și nici nu ar fi potrivite pentru un magazin cu produse exclusive.

Amanajarea magazinului cu ajutorul rafturilor metalice schimbă aspectul magazinului și decizia consumatorului

Amenajarea magazinului trebuie să țină cont de psihologia consumatorului, iar una dintre tactici este apelarea nu doar la cumpărător, ci și la influencer. În magazinul alimentar, copiii mici lucrează frecvent ca influenceri, astfel încât produsele cu profit mare, atractive pentru aceștia, trebuie să fie așezate pe rafturi metalice – nu la nivelul ochilor părinților, ci la nivelul ochilor copilului. Uneori există limitări ale spațiului la nivel de ochi, iar una dintre cele mai bune soluții este utilizarea de amprente de animale, de exemplu, pentru a conduce copiii prin magazin și a ajunge la un display cu temă cu animale. Chiar dacă produsele sunt expuse pe rafturi mai sus de capacitatea de observare a copiilor, utilizarea amprentelor creează emoție și contribuie la o expunere profitabilă.

Așadar, după cum se poate observa, rafturile metalice împreună cu strategiile potrivite pot contribui la amenajarea unui magazin de succes, în care consumatorii se plimbă mult și cumpără mult.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *